Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ISO 50001:2018 (PR366) Lead Auditors – CQI and IRCA Certified Training

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO/Haccp/OHSAS

Εισηγητής

Καμανατζής Ευάγγελος

  • Διπλωματούχος Μηχανικός Ορυκτών Πόρων.
  • DSPU, Specialist Postgraduate Diploma in Economic and Management Sciences.
  • Master of Science in Business Economic and Management.
  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης.
  • Εργασία σε πληθώρα εργασιών, σε πολυεθνικές και τοπικές επιχειρήσεις επανδρώνοντας διαφορετικές θέσεις πωλήσεων, επιχειρηματικής ανάπτυξης και ανώτερης και ανώτατης διοίκησης.
  • Ενασχόληση με την εκπαίδευση ενηλίκων αδιάκοπα από το 1997, κάτοχος διαπίστευσης ΕΟΠΕΠ.
  • Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης και νομοθετικών απαιτήσεων, επιθεωρήσεις 2ου-3ου  μέρους σε πλήθος επιχειρήσεων-οργανισμών εντός και εκτός Ελλάδας, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 ISO 10002, ISO 50001, ISO 14064 κα.
  • Επικεφαλής επαληθευτής ETS.

Σε ποιους απευθύνεται

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πληροί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις του CQI – IRCA για επικεφαλής επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ενέργειας, βάσει του προτύπου ISO 50001:2018.

Απευθύνεται στα στελέχη κάθε επιχείρησης που ενδιαφέρεται να μειώσει τα κόστη από την κατανάλωση ενέργειας, να βελτιώσει την περιβαλλοντική της εικόνα ή που εμπλέκεται στο Σύστημα Εμπορίας Ρύπων, σε Υπεύθυνους Ενεργειακής ή Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Υπεύθυνους Συντήρησης& Διαχείρισης Εγκαταστάσεων, Ενεργειακούς Επιθεωρητές, συμβούλους ανάπτυξης ΣΔΕ, αλλά και Υποψήφιους Επικεφαλής Επιθεωρητές ΣΔΕ.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται από την TÜV AUSTRIA Hellas, ως αναγνωρισμένος CQI and IRCA Approved Training Partner

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύονται οι βασικές έννοιες διαχείρισης της ενέργειας, η βασική νομοθεσία, οι αρχές και ο σκοπός ενός ΣΔΕ βάσει του ISO 50001, η σχέση του ISO 50001 με το ISO14001 και άλλα σχετικά πρότυπα, οι απαιτήσεις για την Πολιτική, το σχεδιασμό του ΣΔΕ, οι σκοποί, οι ευκαιρίες και τα προγράμματα βελτίωσης, ο έλεγχος λειτουργίας, η μέτρηση και παρακολούθηση ενεργειακών παραμέτρων, ο απαιτούμενος μετρητικός εξοπλισμός & τα συστήματα αυτοματοποιημένης παρακολούθησης, καθώς και οι απαιτήσεις του ISO 50001 υπό το πλαίσιο της επιθεώρησης.

Το πρόγραμμα, καλύπτει μεταξύ άλλων τις βασικές αρχές της νομοθεσίας για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων, τις υποχρεώσεις για τους ενεργειακούς επιθεωρητές αλλά και την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στο σχεδιασμό και υλοποίηση επιθεωρήσεων ΣΔΕ και τις απαιτήσεις πιστοποίησης τους, ενώ λαμβάνουν χώρα case studies για την εφαρμογή μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας σε σχετικούς βιομηχανικούς κλάδους. Απαιτείται εξοικείωση με τις απαιτήσεις του προτύπου. Παρέχεται  εγχειρίδιο του προτύπου κατά τη διάρκεια  της εκπαίδευσης .

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 5 ημέρες

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται από την TÜV AUSTRIA Hellas, ως αναγνωρισμένος CQI and IRCA Approved Training Partner.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων, χορηγείται Πιστοποιητικό CQI and IRCA Auditor / Lead Auditor.

Σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις, χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης CQI – IRCA. Σε κάθε περίπτωση δίδεται δωρεάν η δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις επόμενου σεμιναρίου.

Το κόστος συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί πλήρως από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,06% του ΟΑΕΔ. 

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.