Πρόγραμμα ημερίδας
10.00 - 10.30: Προσέλευση
10.30 – 10.40: Χαιρετισμοί
10.40 - 11.40: Α’ Ενότητα: ‘’Διατροφικές οδηγίες για την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων ‘’ εισηγήτρια: Δάφνη Νταλάπα, Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, MD
11.40 - 12.40: Β’ Ενότητα: ‘’ Εντερική και παρεντερική σίτηση ‘’ εισηγητής: Χουρδάκης Μιχάλης , Ιατρός - Υγιεινολόγος, Κλινικός Διαιτολόγος, MD MPH PhD
12.40 – 13.10: coffee break
13.10 – 14.10: Γ’ Ενότητα: ‘’ Βασικές αρχές κλινικής διατροφής. Διαιτολογικές συστάσεις ασθενών στην κλινική. Αναγνώριση και αντιμετώπιση της κλινικής υποθρεψίας‘’ εισηγήτρια: Χριστίνα Δρακοπούλου, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, SRD, MSc
14.10 – 15.10: Δ’ Ενότητα: : ‘’Διατροφική αντιμετώπιση ειδικών συμπτωμάτων εντός κλινικής’’ εισηγήτρια: Δέσποινα Βασιλάκου, Διαιτολότογος-Διατροφολόγος, MD
15.10 -15.30: Στρογγυλή τράπεζα-συζήτηση
15.30 Λήξη ημερίδας - Παραλαβή βεβαιώσεων
