Εισηγητής
Η Δρ. Μαρία Γουγουλή είναι Γεωπόνος με μεταπτυχιακό και διδακτορικό δίπλωμα στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κατέχει Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Επάρκειας από την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης. Έχει δημοσιεύσει πλήθος εργασιών σε διεθνή περιοδικά με κριτές καθώς και πρακτικών συνεδρίων, ενώ παράλληλα έχει βραβευθεί σε δύο διεθνή συνέδρια Μικροβιολογίας Τροφίμων
για το ερευνητικό της έργο. Σήμερα, εργάζεται ως μετα-διδακτορική ερευνήτρια
στο Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών Θεσσαλονίκης του ΕΘΙΑΓΕ και διδάσκει στο τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων στο Κολλέγιο Περρωτής και σε προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.
Ο Νίκος Χατζηλίας είναι Χημικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό δίπλωμα «MSc Food Egineer» στο U.S.Davis. Είναι τεχνικός σύμβουλος σε βιομηχανίες τροφίμων, βιομηχανικός σχεδιαστής για προϊόντα και γραμμών παραγωγής τροφίμων. Επίσης αναπτύσσει νέα καινοτόμα προϊόντα για βιομηχανίες και επιχειρήσεις. Προϊόντων. Ακόμα διδάσκει στο Perrotis College και είναι μέντορας του Γραφείου Μελετών και
Συμβουλευτικής του Κέντρου Αγροδιατροφικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας.
Σε ποιους απευθύνεται
- Ερασιτέχνες παραγωγούς
- Τεχνολόγους τροφίμων
- Γεωπόνους
- Παραγωγούς που τυποποιούν τα προϊόντα τους
- Νέους επιχειρηματίες
- Και σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να αποκτήσει γνώσεις στην επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων