Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΗΜΕΡΙΔΑ: ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΤΡΑΓΟΥΔΙ (Μουσικοκινητικές - Ρυθμικοκινητικές Δραστηριότητες με Άξονα το Τραγούδι)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Το Πολύτεχνο
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

ΜΑΡΩ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ (Καθηγήτρια Φωνητικής - Συγγραφέας - Mουσικοπαιδαγωγός)

Περιγραφή σεμιναρίου

«ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»

Ένα τετράωρο σεμινάριο που προβάλει την μουσική και το τραγούδι ως το δυνατό μέσο το οποίο μπορεί να διδάξει, να αφυπνίσει , να θεραπεύσει και να αναβαθμίσει το συναισθηματικό πεδίο. Το σώμα τραγουδά. Η φωνή έχει χρώμα και ο ήχος βιώνεται μέσα από το σώμα . Το τραγούδι μεταμορφώνεται σαν την πιο εκφραστική γλώσσα της ψυχής.
Οι μουσικοκινητικές- ρυθμικοκινητικές δραστηριότητες που προτείνονται σε τούτο το σεμινάριο στοχεύουν στην συναισθηματική ανάπτυξη , επικοινωνία και έκφραση του συμμετέχοντα . Παιχνίδια δράσης που δίνουν την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βιώσουν, να ακούσουν, να νιώσουν, να αυτοσχεδιάσουν και να συν-δημιουργήσουν ενώ παράλληλα αναπτύσονται οι νοητικές τους ικανότητες. Μια ξεχωριστή πρόταση που έρχεται να μας θυμίσει ότι η Μουσική Πράξη είναι πάνω απ’ όλα στάση ζωής.
Το τραγούδι πηγή ενέργειας για τον νηπιαγωγό, τον παιδαγωγό, τον εμψυχωτή, τον μουσικό, τον ηθοποιό.
Πηγή ενέργειας γιατί μέσα από αυτό θα προβάλουμε την δυναμική του ήχου, τον αυτοσχεδιασμό, την ερμηνεία, την διαθεματική προσέγγιση , την μουσικότητα.

Σημείωση: Το σεμινάριο είναι βιωματικό. Για την καλύτερη διεξαγωγή του, σας παρακαλούμε να φοράτε άνετα ρούχα και κάλτσες.

Πληροφορίες συμμετοχής

- Ειδικές Τιμές για Φοιτητές

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.