Κατηγορία:
Πληροφορική, Photoshop & Graphic Design, Design/Photo/Video/ Audio, Φωτογραφία

ΕΠEΞEPΓAΣIA ΦΩTOΓPAΦIAΣ ME TH XPHΣH TΟΥ ΑDOBE CAMERA RAW ΚΑΙ ΤΟΥ ADOBE LIGHTROOM CC

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Πληροφορική, Photoshop & Graphic Design, Design/Photo/Video/ Audio, Φωτογραφία

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Βαγγέλης Ανδρεόπουλος
Σπούδασε εικαστικές τέχνες στην Α.Σ.Κ.Τ. της Αθήνας και στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Χάγης. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων και διαλέξεων για την τέχνη της φωτογραφίας. Από το 1998 ως το 2011 συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠIΑ ως εικονογράφος. Διδάσκει ζωγραφική και σχέδιο στον ΑΚΤΟ, και, παράλληλα παρουσιάζει σεμινάρια φωτογραφίας σε συνδυασμό με τη διδασκαλία του Adobe Photoshop. Την τελευταία δεκαετία ασχολείται δημιουργικά και επαγγελματικά και με τη φωτογραφία. Έχει παρουσιάσει έργα του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το εργαστήριο επεξεργασίας φωτογραφίας πραγματοποιείται με τη χρήση των τελευταίων εκδόσεων των δύο κορυφαίων επαγγελματικών προγραμμάτων της Adobe για επεξεργασία εικόνας. Τα δύο προγράμματα λειτουργούν μεμονωμένα αλλά και συνδυαστικά, προσφέροντάς μας κορυφαίες δυνατότητες για να πετύχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα σε ροή εργασίας, ταχύτητα και δυνατότητες επεξεργασίας. Στο εργαστήριο οι σπουδαστές, μέσω ιεραρχημένων και εύληπτων ασκήσεων, αποκτούν όλες εκείνες τις γνώσεις που τους επιτρέπουν να ελέγχουν τη ροή εργασίας, να αρχειοθετούν το φωτογραφικό τους υλικό με τρόπο λειτουργικό και λογικό, και, κυρίως, να επεξεργάζονται εκτεταμένα με ακρίβεια και λεπτότητα το φωτογραφικό τους υλικό. Το εργαστήριο μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι, ανεξάρτητα με τον αν υπάρχει προηγούμενη γνώση στην επεξεργασία εικόνας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τετάρτη / 6:00-8:00, Διάρκεια: 14 εβδομάδες
Κόστος συμμετοχής: 300 ευρώ

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας