Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ανακαλύψετε το ταλέντο & τις δυνατότητές σας

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Brain Matters Institute
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Δρ. Αλεξάνδρα Πενταράκη, PhD, CPsychol, AFBPsS, κλινική ψυχολόγος, (ειδικευμένη στην νευροψυχολογία & ψυχοθεραπεία), Διδάκτωρ Ψυχολογικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Λονδίνου, Συγγραφέας του βιβλίου Σπάζοντας τα Δεσμά της Γυναικείας Κατάθλιψης, Εκδόσεις Brain Matters Institute.
Δρ Μιχάλης Αρκούδας - Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες , Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διεθνές Marketing σε πανεπιστήμια της Ελλάδας, Βρετανίας και Αμερικής. Διετέλεσε Στέλεχος Ελληνικών και Πολυεθνικών Επιχειρήσεων, τ. Διευθυντής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στην Ελλάδα, τ. Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου. Από το 1997 εργάζεται ως Οικονομολόγος-Σύμβουλος Επιχειρήσεων-Διαχειριστής Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων μέσω της εταιρείας του ARMACON. Είναι καθηγητής του Marketing-Management, συγγραφέας 2 βιβλίων (Το Ταλέντο της Επιτυχίας, 2009 και Η Κατάκτηση της Ευτυχίας, 2013) και πολλών άρθρων, με πλήθος ομιλιών στο ενεργητικό του.

Περιγραφή σεμιναρίου

Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τις ικανότητες, τα ταλέντα, τις κλίσεις και τις δυνατότητες που έχουν, και ίσως να μην το γνωρίζουν,για να βελτιώσουν την ζωή τους προσωπικά και επαγγελματικά.

Πληροφορίες συμμετοχής

Τα σεμινάρια είναι ομαδικά και περιορίζονται στη συμμετοχή 20 ατόμων με προεγγραφή 1 εβδομάδα πριν την έναρξη του εκάστοτε σεμιναρίου. Υπάρχει διάλλειμμα, καφές και βεβαίωση συμμετοχής στα σεμινάρια.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.