Σεμινάριο σε αίθουσα:
Ψυχολογία, Προσωπική Ανάπτυξη, Υγεία / Πρώτες Βοήθειες / Αθλητισμός

ΜΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ & Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ

Μοιράσου το

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Ψυχολογία, Προσωπική Ανάπτυξη, Υγεία / Πρώτες Βοήθειες / Αθλητισμός

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Έφη Κεραμιδά, ψυχολόγος, Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε όλους.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Η σχέση έχει δύο σημαντικά συστατικά που είναι η επικοινωνία και η σεξουαλική επαφή (η οποία βεβαίως εντάσσεται στα πλαίσια της γενικότερης επικοινωνίας μεταξύ δύο ανθρώπων). Αν φανταστούμε ότι αυτά τα δύο συνθέτουν ένα σύστημα συγκοινωνούντων δοχείων, όταν είναι ανεπαρκής ή προβληματική η επικοινωνία, υπάρχει αρνητική επίδραση στη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού, αλλά και το αντίστροφο. Τόσο η επικοινωνία όσο και η σεξουαλική επαφή του ζευγαριού είναι τομείς στους οποίους οφείλουμε να «δουλεύουμε» συνεχώς.
Το σεξ είναι ένας άλλος δρόμος προσέγγισης του συντρόφου που στηρίζεται στην κατανόηση των επιθυμιών και των αναγκών του. Αυτές μερικές φορές χρειάζεται να δηλωθούν και να εκφραστούν σε συζητήσεις που σκοπό έχουν τη βελτίωση της επαφής για μεγαλύτερη ικανοποίηση και ευχαρίστηση από κοινού.
Οι πληροφορίες που έχουμε για την σεξουαλική λειτουργία είναι συχνά λανθασμένες και δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή της σεξουαλικής πράξης. Καλό είναι οι μύθοι που υπάρχουν σχετικά με το θέμα να διαλύονται όσο πιο νωρίς γίνεται στην ζωή, έτσι ώστε ως ενήλικες να έχουμε τη δυνατότητα να εισπράττουμε την ευχαρίστηση και την ολοκλήρωση που εκλύεται από τη σεξουαλική λειτουργία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κόστος συμμετοχής: 30,00 ευρώ
Έκπτωση για σπουδαστές των USHB: 20%
Στο κόστος παρακολούθησης περιλαμβάνονται:
Πιστοποιητικό παρακολούθησης / Σημειώσεις / Coffee Breaks

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας