Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Designer Computer (Σχεδιαστής μέσω Η/Υ)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
StartLearn
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Design/Photo/Video/ Audio

Σε ποιους απευθύνεται

Είναι σχεδιασμένο και απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο της ηλεκτρονικής σχεδίασης, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται στη σύγχρονη σχεδίαση, έχοντας πάντα ως στόχο την άριστη ποιότητα του τελικού φωτορεαλιστικού έργου. Επιπλέον, με το πρόγραμμα αυτό, έμπειροι επαγγελματίες μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις, που έχουν αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Σκοπός

Ο Σκοπός της εκπαίδευσης είναι ο σχεδιαστής να εκπαιδευτεί σε επαγγελματικό επίπεδο στις παραπάνω εφαρμογές.
Ο Στόχος της εκπαίδευσης είναι να μπορέσουν να συνεργαστούν με μελετητικά, αρχιτεκτονικά - διακοσμητικά γραφεία, να εργαστούν σε κατασκευαστικές εταιρίες, να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες, να κατέχουν ένα ισχυρό εφόδιο για τεχνικές ιδιωτικές εταιρείες.

Περιγραφή σεμιναρίου

To επάγγελμα του Σχεδιαστή μέσω Η/Υ δυναμικό επάγγελμα απαιτεί την απόκτηση πολυδιάστατης γνώσης σε διάφορες εφαρμογές σχεδίασης δισδιάστατης και τρισδιάστατης, φωτορεαλισμού και animation. Ο Σχεδιαστής μέσω Η/Υ είναι αυτός που ασχολείται με τη δισδιάστατη & τρισδιάστατη απεικόνιση οποιουδήποτε κτιριακού, τεχνικού, μηχανολογικού, ηλεκτρολογικού ή υδραυλικού έργου.

Θεματικές ενότητες:
1. 2D AutoCad
2. 3D AutoCad
3. 3D Studio Max
4. V-Ray
5. Photoshop
6. Illustrator

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια & Εκπαιδευτικές
• Διάρκεια 9 μήνες 9 ώρες εβδομαδιαία.
• Επαγγελματική εκπαίδευση
• ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΟ σπουδαστή σε συγκεκριμένες ενότητες
• Το Σεμινάριο επιδοτείται μέσω ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ 100%

Πιστοποίηση
Οι σπουδαστές αξιολογούνται σε δύο φάσεις εξεταστικής διαδικασίας, τη θεωρητική και την πρακτική. Η επιτυχής ολοκλήρωση και των δύο φάσεων της εξεταστικής διαδικασίας οδηγεί στην απόκτηση της πιστοποίησης. Αναγνωρισμένη Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση για την αγορά εργασίας.
"Βεβαίωση Κατάρτισης Σπουδών πιστοποιημένη από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με Αρ. Αδείας: 2100634 – Κε.Δι.Βι.Μ. και αναγνωρισμένη για την αγορά εργασίας. (Η βεβαίωση σπουδών εκδίδεται στα Ελληνικά και στα Αγγλικά διότι έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων)".

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.