Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Δουλεύοντας με τον Ναρκισσισμό: Θεωρητικές και κλινικές προεκτάσεις

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Mediterranean Professional Studies
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Ο Δρ. Γαϊτανίδης, είναι Senior Lecturer στο Roehampton University, Visiting Lecturer στο Goldsmisths College (University of London), Associate Lecturer στο Open University (UK), ενώ εργάζεται ως Ψυχοδυναμικός Σύμβουλος / Ψυχοθεραπευτής. Είναι μέλος της Βρετανικής Ένωσης για τη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία (BACP), του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (BPS) και του SITE για τη Σύγχρονη Ψυχανάλυση.

Περιγραφή σεμιναρίου

Τι είναι ναρκισσισμός? Πότε η αυτοεκτίμηση ξεπερνά τα όρια και δημιουργεί διαταραχές στο άτομο? Ποια η προσέγγιση του ψυχοδυναμικού μοντέλου; Τι υποστήριξαν ο Φρόυντ και οι μαθητές του για το θέμα αυτό και τι οι μεταφροϋδικοί;

Η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Mediterranean College, που στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει αντίστοιχου επιπέδου σεμινάρια σε συνεργασία με το Beck Institute (USA), διοργανώνει διήμερη εκπαίδευση πάνω στον ναρκισσισμό με θέμα: «Δουλεύοντας με τον Ναρκισσισμό: Θεωρητικές και κλινικές προεκτάσεις», με εκπαιδευτή τον Δρ. Αναστάσιο Γαϊτανίδη (Roehampton Univeristy, University of London, Open University).

Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί το διήμερο 9-10 Απριλίου 2011. Στη διάρκεια της πρώτης μέρας, ο Δρ. Γαϊτανίδης θα εξετάσει:
• τις εφαρμογές του ναρκισσισμού στο προσωπικό (μίκρο-) επίπεδο και στο κοινωνικό (μάκρο-) επίπεδο
• τις προεκτάσεις του ναρκισσισμού και οι διαταραχές του
ενώ τη δεύτερη μέρα θα ακολουθήσει η βιωματική εκπαίδευση (4 ομάδες των 25 ατόμων).

Η συμμετοχή στη διήμερη εκπαίδευση κοστίζει 175 ευρώ, ενώ για φοιτητές και επαγγελματίες του χώρου (απαιτείται η επίδειξη σχετικής ταυτότητας), το κόστος ανέρχεται στα 150 ευρώ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.