Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Η Συνέντευξη στο LIFE COACHING

Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Χαράλαμπος Πετράς. Ανθρωπολόγος (BSc, MSc), Συστημική – Οικογενειακή Θεραπεία (Ψ.Ν.Α). Personal Life Coach (Oxford College). Έχει εκπαιδευτεί στην στρατιωτική ψυχολογία και στην τεχνική λήψης ψυχοκοινωνικών συνεντεύξεων. Μετρά ήδη πάνω από 4 χιλιάδες συνεντεύξεις σε κλινικό και υποστηρικτικό πλαίσιο ενώ έχει εκπαιδεύσει στην τεχνική της συνέντευξης δεκάδες επαγγελματίες ψυχικής υγείας.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε νέους επαγγελματίες, υποψήφιους Coaches, απόφοιτους κοινωνικών επιστημών, σε επαγγελματίες στον χώρο των επιχειρήσεων, φοιτητές και όσους χρησιμοποιούν ή εμπλέκονται σε συνεντεύξεις με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Σκοπός

Το σεμινάριο είναι εκπαιδευτικό – επιμορφωτικό στην τεχνική της συνέντευξης. Στοχεύει στην κατανόηση της βαθύτερης δομής και φιλοσοφίας της συνέντευξης ώστε οι συμμετέχοντες να λειτουργούν με επιτυχία τόσο ως συνεντευκτές όσο και ως συνεντευξιαζόμενοι.

Περιγραφή σεμιναρίου

Είναι ένα φροντιστηριακού τύπου σεμινάριο σε τμήματα 6-8 ατόμων. Μεγαλύτερη βάση θα δώσουμε στη συνέντευξη στην ψυχοκοινωνική υποστήριξη, στην έρευνα και στην αγορά εργασίας. Προβλέπεται και παιχνίδι ρόλων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Πιο συγκεκριμένα:
• Εισαγωγικά: Τι είναι Συνέντευξη, Ποιες μορφές υπάρχουν, Τι Συμβαίνει;
• Συνέντευξη Life Coaching: Πού, Πώς και Γιατί;.
• Βασικές αρχές και δεξιότητες του συνεντευκτή.
• Παιχνίδι ρόλων (Role playing).

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.