Εισηγητής
Νίκος Γαϊτάνος, Vegan Chef, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Προγράμματος
Γιώργος Βαϊδάνης, Vegan Chef & Pastry Chef
Αλεξάνδρα Σαρηγιαννη, Vegan Chef & Pastry Chef (ωμοφαγικές παρασκευές & raw vegan ζαχαροπλαστική)
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Για αρκετούς, η υιοθέτηση μιας αποκλειστικά χορτοφαγικής διατροφής είναι στάση ζωής. Για άλλους, αποτελεί επιλογή με κίνητρο της βελτίωση της υγείας τους. Το βέβαιο είναι ότι η ραγδαία αύξηση της vegan κοινότητας παγκοσμίως εκτόξευσε τη ζήτηση για εξειδικευμένους επαγγελματίες, chefs και pastry chefs, ικανούς να επινοήσουν και να εκτελέσουν plant-based συνταγές που να ικανοποιούν τις απαιτήσεις αυτού του κοινού. Η τάση αυτή κυριαρχεί πλέον και στην Ελλάδα, όπου ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας προσφέρουν ποιοτικές vegan επιλογές.
Ο κορυφαίος vegan chef Νίκος Γαϊτάνος, ο μοναδικός Γιώργος Βαϊδάνης και μια πλειάδα καταξιωμένων εκπαιδευτών σε βοηθούν να ανακαλύψεις τα μυστικά της plant-based γαστρονομίας, τις πρώτες ύλες και τις τεχνικές που μπορούν να μετατρέψουν ένα vegan πιάτο ή γλυκό σε έργο τέχνης.
Κάνε το πάθος σου για τη μαγειρική επάγγελμα, στη Νο1 Σχολή Vegan Γαστρονομίας στην Ελλάδα και τη σφραγίδα ποιότητας ACTA, με προνομιακά δίδακτρα!
Θεματικές ενότητες
Πρόγραμμα Vegan Μαγειρικής
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια Πρόγραμμα Vegan Μαγειρικής: Ένα εξάμηνο (δυνατότητα εξαίρεσης από το 1ο τρίμηνο για τους επαγγελματίες), 300 ώρες
Δυνατότητα παρακολούθησης Δια ζώσης ή Online: παρακολούθηση on demand
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος