Στο πρώτο διαδραστικό, βιωματικό workshop του νέου κύκλου αυτοτελών σεμιναρίων "ΦΤΙΑΧΝΩ..." ξεκινάμε με χειροποίητα ζυμαρικά.
Μαθαίνουμε τα πάντα για την παρασκευή φρέσκων ζυμαρικών στο σπίτι, τα διάφορα είδη, τη διαδικασία, την αποξήρανση και τη συντήρησή τους.
Κάνουμε ένα ταξίδι σε τοπικές κουζίνες και φτιάχνουμε παρέα:
-
Πεντανόστιμα παραδοσιακά μαντί
-
Διπλά γεμιστά ραβιόλι με ζύμη μανιταριών
-
Λαζάνια Αστυπάλαιας, σαν καραμέλες, με ζαφορά
-
Με τα περισεύματα της ζύμης φτιάχνουμε pasta dolce, ένα γλυκό της περιοχής της Umbria, με κακάο και φουντούκια.
Στρώνουμε τραπέζι και δοκιμάζουμε παρέα τις παρασκευές μας!