Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Τεχνητή Νοημοσύνη σε Ιατρικά Δεδομένα & Εφαρμογές με Χρήση Python

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Πάρκο Καινοτομίας JOIST
ΛΑΡΙΣΑ
18/05/2024 έως 19/05/2024
10:00 - 16:00
10:00 - 16:00Ημ/νία Λήξης: 19/05/2024

Εισηγητής

Επίκουροι καθηγητές του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου: Θεμιστοκλής Έξαρχος και Αριστείδης Βραχάτης

Ερευνητής:  Κωνσταντίνος Λάζαρος

Σε ποιους απευθύνεται

  • Σπουδαστές
  • Φοιτητές
  • Εργαζόμενους στον τομέα της Πληροφορικής
  • Ιατρούς

Περιγραφή σεμιναρίου

Εξοπλιστείτε με όλες τις απαραίτητες γνώσεις αιχμής της Τεχνητής Νοημοσύνης στον κλάδο της Υγείας, μέσα από το νέο υβριδικό και διαδραστικό σεμινάριο του Πάρκου Καινοτομίας JOIST. Πρόκειται για ένα διήμερο workshop, ειδικά σχεδιασμένο για φοιτητές, εργαζόμενους στον τομέα της Πληροφορικής και ιατρούς που θέλουν να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν την Τεχνητή Νοημοσύνη στα ιατρικά δεδομένα.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τη γλώσσα προγραμματισμού Python και τις βασικές βιβλιοθήκες που χρησιμοποιούνται στην επεξεργασία και την ανάλυση δεδομένων και η κατανόηση των βασικών μεθόδων Data Science και Machine Learning που εφαρμόζονται σε ιατρικά δεδομένα.

Κατά τη διάρκεια των 12 ωρών εκπαίδευσης και με την καθοδήγηση των Επίκουρων Καθηγητών του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, Θεμιστοκλή Έξαρχου και Αριστείδη Βραχάτη καθώς και του Ερευνητή, Κωνσταντίνου Λάζαρου, θα υλοποιηθούν παραδείγματα εφαρμογής τεχνικών σε ιατρικά δεδομένα και θα καλλιεργηθούν ικανότητες για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων με τη χρήση κλινικών δεδομένων, ιατρικών εικόνων και ιατρικών κειμένων.

Πληροφορίες συμμετοχής

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο Python σεμινάριο τόσο διά ζώσης όσο και διαδικτυακά.

Στη διά ζώσης παρακολούθηση, οι συμμετέχοντες/ουσες καλούνται να έχουν μαζί τους προσωπικό υπολογιστή ώστε να διεκολυνθεί η hands-on εκμάθηση με άμεση τεχνική υποστήριξη.

Στην online συμμετοχή, οι συμμετέχοντες/ουσες θα μπορούν να παρακολουθούν τις διαλέξεις και τις εργαστηριακές ασκήσεις χωρίς hands-on τεχνική υποστήριξη.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι εκπαιδευόμενοι/ες θα έχουν εξοπλιστεί με νέες γνώσεις και δεξιότητες, γνωρίζοντας τις βασικές αρχές της Τεχνητής Νοημοσύνης και τις αντίστοιχες μεθοδολογίες. Θα είναι σε θέση να επιλύουν προβλήματα που χρήζουν την εφαρμογή Τεχνητής Νοημοσύνης και να σχεδιάζουν αποτελεσματικές λύσεις για την ανάπτυξη ευφυών συστημάτων και συστημάτων υποστήριξης απόφασης σε Python.

Κόστος Συμμετοχής

Early Bird έως 30 Απριλίου: 140€  110€

Ομαδικές Eγγραφές: 110€

Online Συμμετοχή: 80€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.