Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Πετύχετε, επικοινωνώντας αποτελεσματικά

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
AK Training
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πωλήσεις & Marketing

Εισηγητής

Ανδρέας Δ. Κωνσταντακόπουλος

Έχει συνδέσει το όνομά του, για +20 χρόνια, με τις υψηλού ρίσκου διαπραγματεύσεις τόσο στο πεδίο όσο και ως εκπαιδευτής των επιλεγμένων μελών των ομάδων διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αστυνομίας της Κύπρου. Υπήρξε Οργανωτής- Συντονιστής της Ομάδας Διαπραγματευτών της ΕΛ.ΑΣ.
Ως επικεφαλής διαπραγματευτής χειρίστηκε δεκάδες υποθέσεις και ενδεικτικά την αεροπειρατεία τουρκικού αεροσκάφους στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, τις υποθέσεις απαγωγών του επιχειρηματία Μυλωνά Γεωργίου και του εφοπλιστή Παναγόπουλου Περικλή καθώς και την οχύρωση με ομηρία δεκατεσσάρων ατόμων στην ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στον Πειραιά.

Σε ποιους απευθύνεται

Δυνατότητα παρακολούθησης έχουν ελεύθεροι επαγγελματίες, δικηγόροι, εκπαιδευτικοί, στρατιωτικοί, αστυνομικοί, στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, στελέχη πωλήσεων, γονείς και όσοι ενδιαφέρονται να αναπτύξουν - βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το πιο σημαντικό στην επικοινωνία είναι να ακούς αυτό που δεν λέγεται. - Peter Drucker

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένας διαπραγματευτής ομήρων εκπαιδεύει σε τεχνικές και δεξιότητες που εφαρμόζονται σε διαπραγματεύσεις υψηλής διακινδύνευσης, με ένα πλήρες πρόγραμμα αλληλοσυμπληρούμενων εκπαιδευτικών σεμιναρίων, για να πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή σας.

Η αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας σε κάθε βήμα της ζωής.

Η επικοινωνία είναι μία ρευστή, συνεχής, δυναμική διαδικασία. Είναι τρέχουσα, μη αναστρέψιμη και μη επαναλαμβανόμενη. Όταν λάβει χώρα μία επικοινωνία είναι μόνιμη.

Αποτελεί το εργαλείο επηρεασμού της συμπεριφοράς των ανθρώπων και το σημαντικότερο στοιχείο στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

Το σεμινάριο, με έναν συνδυασμό της θεωρίας με την πράξη μέσα από διαδραστικές ασκήσεις (role play), θα δώσει στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να αναγνωρίσουν την δυναμική των τεχνικών για αποτελεσματική επικοινωνία και να μετατρέψουν την αποκτηθείσα γνώση σε πραγματική ικανότητα.

Ένας πρώην διαπραγματευτής κρίσεων θα σας διδάξει την τέχνη της επικοινωνίας, μέσω της οποίας παίρνουν τον έλεγχο σε ακραίες, ασταθείς και επικίνδυνες καταστάσεις και δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα, ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε όμοια, στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Πληροφορίες συμμετοχής

Θέσεις συμμετοχής

Οι θέσεις του σεμιναρίου είναι περιορισμένες.
Το σύνολο των συμμετεχόντων ολοκληρώνεται στα 20 άτομα και οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι την 14 Απριλίου 2024.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα εκδοθεί Πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης, το οποίο θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κόστος Συμμετοχής

299€

Έγκαιρη εγγραφή μέχρι 05/04 269€

Ομαδική εγγραφή ελάχιστα 3 άτομα 259€/άτομο

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.