Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Professional Chef Course

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
LE MONDE

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε:
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσοι διαθέτουν εμπειρία επαγγελματικής κουζίνας ή έχουν ολοκληρώσει κύκλους σπουδών/μαθημάτων μαγειρικής.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν περαιτέρω τις επαγγελματικές τους γνώσεις, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να λειτουργήσουν με πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο σε περιβάλλον οργανωμένης κουζίνας.

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα συνταγών της κλασικής και διεθνούς γαστρονομίας, οι συμμετέχοντες καταφέρνουν να βελτιώσουν τις μαγειρικές τους τεχνικές, να εξοικειωθούν στις νέες τεχνολογίες κουζίνας, να τελειοποιήσουν το food styling των πιάτων τους και να δημιουργήσουν αρμονικά και ισορροπημένα πιάτα για όλες τις περιστάσεις.

Πληροφορίες συμμετοχής

Μαθήματα: 3 φορές την εβδομάδα

Το πρόγραμμα προσφέρει:

  • Απόκτηση άριστης τεχνικής σε σύντομο χρονικό διάστημα
  • Εξοικείωση με τους διεθνείς γαστρονομικούς κανόνες, την εποχικότητα & την εντοπιότητα
  • Βελτιστοποίηση food styling & plating τεχνικών

Βεβαίωση Παρακολούθησης
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης LE MONDE, την κορυφαία σχολή Γαστρονομίας & Τουρισμού.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.