Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Europastry - Μετεκπαίδευση στη Ζαχαροπλαστική - Αρτοποιία για επαγγελματίες και απόφοιτους σχολών μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
LE MONDE

Σε ποιους απευθύνεται

Σε ποιους απευθύνεται:
Σε νέους pastry chefs ή chefs που επιθυμούν να εξελίξουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους. Επίσης, σε εργαζόμενους στον χώρο της ζαχαροπλαστικής & αρτοποιίας που θέλουν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν έναν τίτλο σπουδών με απήχηση στον ιδιωτικό τομέα.

Περιγραφή σεμιναρίου

Είναι ένα  πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην υψηλή ζαχαροπλαστική – αρτοποιία που προσφέρει ταχύρρυθμη εκπαίδευση ευρωπαϊκού επιπέδου στην Ελλάδα. Διδάσκουν κορυφαίοι pastry chefs, σε σύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις, προσφέροντας υψηλό επίπεδο γνώσεων στη μοντέρνα & κλασική ζαχαροπλαστική, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Πλεονεκτήματα προγράμματος:

  • 40 διαφορετικές θεματικές ενότητες
  • Πάνω από 200 πρότυπες σύγχρονες συνταγές
  • Νέες γαστρονομικές τάσεις
  • Up to date τεχνικές & εφαρμογές
  • Dessert styling
  • Παραδοσιακά ελληνικά γλυκά με μοντέρνες τεχνικές

Πληροφορίες συμμετοχής

Μαθήματα: 2 φορές την εβδομάδα

Το πρόγραμμα προσφέρει:

  • Μετεκπαίδευση δίπλα στους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
  • Μετεκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε σύντομο χρονικό διάστημα
  • Εισαγωγή στον χώρο της επαγγελματικής εστίασης
  • Δυνατότητα διεθνούς καριέρας
  • Δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν σεμιναρίων
  • Πρόσβαση σε θέσεις εργασίας
  • Γνωριμία και επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
  • Είσοδο στο Club Αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE

Βεβαίωση Παρακολούθησης
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης LE MONDE, την κορυφαία σχολή Γαστρονομίας & Τουρισμού.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.