Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Restaurant Operation

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
LE MONDE

Σε ποιους απευθύνεται

To πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να εκπαιδευτούν σε πραγματικές συνθήκες στη λειτουργία ενός εστιατορίου, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.  

Περιγραφή σεμιναρίου

Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, προσφέροντας απόλυτη προσομοίωση των απαιτήσεων λειτουργίας ενός εστιατορίου.

Ενδεικτικές Διδασκόμενες Ενότητες:

  • Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου
  • Προετοιμασία εστιατορίου (mise en place)
  • Στήσιμο τραπεζιών ανάλογα με  τα προσφερόμενα εδέσματα
  • Αrt de la table
  • Πρακτική εξάσκηση σε όλους τους τρόπους σερβιρίσματος
  • Προετοιμασία και στήσιμο Buffet
  • Ειδικά Service – VIP Service
  • Σύνθεση καταλόγου εστιατόριου - Σύνθεση εδεσματολογίου
  • Διοίκηση προσωπικού εστιατορίου
  • Πωλήσεις εστιατορίου
  • Προμήθειες – Έλεγχος εμπορευμάτων
  • Κοστολόγηση - Έλεγχος παρασκευασμάτων

Πληροφορίες συμμετοχής

Μαθήματα: 3 φορές την εβδομάδα 

Βεβαίωση Παρακολούθησης
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης LE MONDE, την κορυφαία σχολή Γαστρονομίας & Τουρισμού.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.