Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV HELLAS
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Μενέλαος Πρόκος

Σε ποιους απευθύνεται

Αυτό το σεμινάριο είναι κατάλληλο για κάθε επαγγελματία που έρχεται αντιμέτωπος με απρόσμενες καταστάσεις, τόσο στις καθημερινές διαδικασίες της επιχείρησης, όσο και στην διάδραση με συνεργάτες και πελάτες. Ακόμα περισσότερο, για στελέχη επιχειρήσεων που χρειάζεται να βρίσκουν λύσεις σε απρόσμενα προβλήματα που επηρεάζουν ένα μεγάλο μέρος της λειτουργικότητας της εταιρίας.

Σκοπός

Καθημερινά στην εργασιακή μας -και μη- καθημερινότητα τα πράγματα μπορεί να πάρουν αναπάντεχη τροπή. Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτά τα περιστατικά με αυτοπεποίθηση χωρίς να χάσουμε τον ειρμό μας και χωρίς να πανικοβληθούμε. Μέσα από αυτή την εξάωρη εκπαίδευση θα μάθουμε ποια είναι τα θεμελιώδη εργαλεία του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου Improv Theater. Θα εξερευνήσουμε τους τρόπους με τους οποίους εφαρμόζονται σε μη θεατρικά πλαίσια και πώς αυτά μπορούν να ενισχύσουν το workflow μας. Στην ουσία, οι συμμετέχοντες θα εξασκήσουν δεξιότητες που θα τους βοηθούν να βρίσκουν λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Μέρος της εκπαίδευσης είναι να μεταδοθούν χειροπιαστές τεχνικές με τις οποίες θα προσαρμοζόμαστε αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε απροσδόκητη περίπτωση. Στη βάση όμως αυτής της μεθοδολογίας βρίσκεται η ανάπτυξη μιας νοοτροπίας που μας βάζει στο τώρα και μας ενισχύει την συνεργασία, την ενεργητική ακοή και την αυτοπεποίθηση.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η ImproVIBE είναι η πρώτη σχολή Αυτοσχεδιαστικού Θεάτρου Improv Theater στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2012 από τον Μενέλαο Πρόκο και εκπαίδευση αυτοσχεδιασμού σε καλλιτεχνικό αλλά και σε εταιρικό πλαίσιο.

Στα 11 χρόνια λειτουργίας της έχει προσφέρει εκατοντάδες σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πάσης φύσεως επιχειρήσεις και παραμένειπρωτοπόρος με tailor-made εκπαιδεύσεις και υπηρεσίες για την επιχειρηματική βελτίωση.

Θέματα σεμιναρίου:

  • Χτίσιμο εμπιστοσύνης ανάμεσα στους συνεργάτες
  • Σωστή επικοινωνία
  • Όξυνση και απελευθέρωση του αυθορμητισμού μας
  • Δράση - Αντίδραση
  • Εμπιστοσύνη στην απλότητα
  • Ενεργητική ακοή
  • Αυτοπεποίθηση και πώς να πατάμε γερά τα πόδια μας
  • Ετοιμότητα

Πληροφορίες συμμετοχής

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται: Βεβαίωση παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.