Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Εισαγωγή στην ανάλυση των ονείρων

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Katalinas Life Events
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Στέλλα Μαστροδούκα
Η Στέλλα Μαστροδούκα σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και έπειτα ασχολήθηκε με το Marketing αναπτύσσοντας έτσι δεξιότητες επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων. Θέλοντας να ασχοληθεί με τη Προσωπική Ενδυνάμωση-Θεραπεία, σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε τη διεθνή πιστοποίηση επιπέδου Certificate από τον Association for Coaching.
Έχει ασχοληθεί με τη Μεικτή Συνδυαστική Ψυχοθεραπεία και τη Συμβουλευτική παρέμβαση. Είναι κάτοχος του Certificate in Counselling Skills (COSCA). Συνεχίζει τις σπουδές της στη Συνθετική Συμβουλευτική για την απόκτηση του Διπλώματος Συμβουλευτικής (Diploma in Integrative Counselling).
Παράλληλα, έχει εκπαιδευτεί, συστηματικά και προσωπικά, στην πρόσβαση και ερμηνεία ονείρων. Μέσα από την ανάδυση συμβόλων βρίσκει πληροφορίες και ενέργειες από το παρελθόν που φέρνουν μηνύματα θεραπευτικής αλλαγής. Η ερμηνεία των ονείρων, μέσω των συνεδριών, βοηθά στην μετάφραση του ασυνειδήτου και στην εκ νέου αντίληψη της πραγματικότητας του θεραπευόμενου.

Περιγραφή σεμιναρίου

  • Πως θα αποκτήσω πρόσβαση στα όνειρά μου;
  • Τι μηνύματα φέρνουν τα όνειρα;
  • Πως ξέρω ότι βρίσκομαι σε όνειρο;
  • Για ποιο λόγο δε βλέπω όνειρα;
  • Πως μπορεί να με μετατοπίσει ένα όνειρο;

Τα όνειρα δίνουν μόνιμες πληροφορίες και ποιότητες. Εμπεριέχουν μονοπάτια για τα θέλω μου και αναδύονται μέσα από τη μορφή των συμβόλων. Τα όνειρα έχουν τη δυνατότητα να με επεκτείνουν, να με αλλάξουν και να με οδηγήσουν. Τα όνειρα είναι γέφυρες ανάμεσα στο νου και στο πνεύμα.

Κόστος Συμμετοχής

25€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.