Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Σεμινάριο Υποκριτικής - Πρώτης επαφής - Α' ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ACTION Theater Drama Studio
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τέχνη & Πολιτισμός

Εισηγητής

  • Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Πέτρος Ζηβανός, σκηνοθέτης θεάτρου

Σε ποιους απευθύνεται

Ο εισαγωγικός κύκλος Υποκριτικής τέχνης απευθύνεται σε εκείνους που επιζητούν να έρθουν σε μία πρώτη δημιουργική επαφή με την Υποκριτική και γενικότερα με τη Θεατρική Τέχνη, για να διερευνήσουν πρακτικά την επιθυμία τους και να ανακαλύψουν - καλλιεργήσουν μέσω της θεατρικής πράξης τις σωματικές, ψυχικές και φωνητικές τους δυνατότητες.
Ο χαρακτήρας του μαθήματος είναι εργαστηριακός, με καθοριστικό το βιωματικό στοιχείο και βασίζεται στις αρχές της συλλογικότητας και στην αντίληψη της κοινής δημιουργίας.
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του εισαγωγικού κύκλου (τμήμα αρχαρίων), ακολουθούν κύκλοι συστηματικής εκπαίδευσης στην Υποκριτική τέχνη - με σαφώς πιο απαιτητικό χαρακτήρα-ανάλογα με τις εκάστοτε ομάδες δουλειάς.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το Action theater Drama Studio προτείνει το σεμινάριο Υποκριτικής: Πρώτης επαφής-Ανίχνευσης δυνατοτήτων για την τέχνη του ηθοποιού

Στόχος του ACTION Theater Drama Studio είναι να προβάλλει ξεκάθαρες αφετηρίες και περιεχόμενο στο χώρο της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, έναν χώρο που συχνά ταλανίζεται από αντιλήψεις που διογκώνουν τα «εγώ» και λιγοστεύουν τον άνθρωπο. Και να συμβάλλει στην ουσιαστική επαφή πολλών και διαφορετικών κοινωνικών ομάδων, με τη λυτρωτική δυνατότητα που δίνουν στη ζωή μας οι τέχνες και, πάνω από όλα, η τέχνη της κοινωνικής συνοχής. Το θέατρο.

Πληροφορίες συμμετοχής

  • ΕΝΑΡΞΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023
  • ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 08:30-11:30μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις ενδιαφέροντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, 2314037891, 6971896616.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.