Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY ISSUE 9: Sites Training

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO/Haccp/OHSAS

Εισηγητής

Γκιώνης Νίκος 
O Γκιώνης Νίκος είναι Τεχνολόγος Τροφίμων με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διαχείριση Ποιότητας (MSc in Quality Management). Έχοντας εργαστεί για κάποια χρόνια στην Βιομηχανία Τροφίμων απο το 2012 εργάζεται ως επιθεωρητής συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας Τροφίμων (ISO 22000,BRCGS,IFS,FSSC 22000)

Είναι εγκεκριμένος εκπαιδευτής του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) καθώς και εγκεκριμένος εισηγητής διαφόρων προτύπων (BRCGS , FSPCA) έχοντας διδάξει σε πάρα πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια ανα την Ελλάδα και το εξωτερικό σε θέματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε:

  • Συμβούλους
  • Τεχνικούς διευθυντές και προσωπικό
  • Υπεύθυνους και προσωπικό διασφάλισης ποιότητας
  • Επιθεωρητές
  • Εισαγωγείς και εξαγωγείς τροφίμων
  • Προσωπικό επισιτιστικών υπηρεσιών
  • Διευθυντές επιχειρήσεων
  • Προσωπικό εσωτερικού ελέγχου

Σκοπός

Στο τέλος του μαθήματος οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

  • Να εξηγούν τι απαιτείται για τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του προτύπου.
  • Να περιγράφουν το πεδίο εφαρμογής των εταιρειών και των προϊόντων που καλύπτονται από το πρότυπο.
  • Να περιγράψουν τι να περιμένουν από τον έλεγχο του BRCGS.
  • Να προετοιμάζονται για έναν έλεγχο σύμφωνα με το πρότυπο BRCGS.
  • Να εφαρμόζουν ολα τα διαθέσιμα εργαλεία / πόρους για τη συμμόρφωση με το BRCGS.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις απαιτήσεις του προτύπου. Βιηθάει τους συμμετέχοντες να εφαρμόσουν τις απαιτήσεις του προτύπου στις μονάδες που εργάζονται. Οι συμμετέχοντες αντιληφθούν τι χρειάζεται να κάνουν για να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις του προτύπου και θα μάθουν τα στάδια και την διαδικασία της πιστοποίησης, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειών που απαιτούνται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την επιθεώρηση.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα μελετηθούν αρκετά case studies για να ενθαρρύνουν την κριτική σκέψη και να βοηθήσουν στην εξήγηση του τρόπου με τον οποίο οι εταιρείες θα εφαρμόσουν το Πρότυπο.

Πριν το σεμινάριο οι συμμετέχοντες πρέπει να διαβάσουν και να μελετήσουν το Πρότυπο, συμπεριλαμβανομένων των ορισμών . Συνιστάται οι συμμετέχοντες να έχουν γνώση του HACCP.

Στο τέλος του μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα αξιολογηθούν με εξετάσεις.

Πληροφορίες συμμετοχής

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 16 ώρες (2 ημέρες).

Το κόστος όλων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μπορεί να επιδοτηθεί πλήρως από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,06% του ΟΑΕΔ με ευθύνη των συμμετεχόντων.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΛΑΕΚ 0,06% (αφορά μόνο συμμετοχές από εταιρείες).

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.