Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Basic Chef Course

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
LE MONDE

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν τη μαγειρική και θέλουν να ενταχθούν στον χώρο της επαγγελματικής εστίασης και να πραγματοποιήσουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

Σκοπός

Πρόγραμμα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης για όσους αγαπούν τη μαγειρική και θέλουν να μαγειρεύουν ακολουθώντας σωστές γαστρονομικές τεχνικές. Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και μέσα από τη γρήγορη επίτευξη δημιουργικών ομάδων εργασίας, επιτυγχάνεται η ανάπτυξη δεξιοτήτων, ακολουθώντας τους διεθνείς κανόνες γαστρονομίας, εποχικότητας και εντοπιότας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αναγνώριση και αξιοποίηση των πρώτων υλών.

Περιγραφή σεμιναρίου

Πρόγραμμα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης για όσους αγαπούν τη μαγειρική και θέλουν να μαγειρεύουν ακολουθώντας ορθές γαστρονομικές τεχνικές. Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και παρέχει στους συμμετέχοντες τα θεωρητικά και τεχνικά εφόδια για να αντεπεξέλθουν αποτελεσματικά στα εργασιακά τους καθήκοντα.

Το πρόγραμμα προσφέρει:
• Απόκτηση επαγγελματικής ειδίκευσης σε σύντομο χρονικό διάστημα
• Εισαγωγή στον χώρο της επαγγελματικής εστίασης
• Δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν σεμιναρίων
• Πρόσβαση σε θέσεις εργασίας
• Πληροφόρηση για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας
• Γνωριμία και επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
• Είσοδο στο Club Αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 10 Εβδομάδες
Μαθήματα: 4 φορές την εβδομάδα

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.