Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Basic Pastry Chef Course

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
LE MONDE

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη ζαχαροπλαστική, θέλουν να ενταχθούν στον χώρο της επαγγελματικής εστίασης και να πραγματοποιήσουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

Σκοπός

Οι συμμετέχοντες διδάσκονται την ορθή πρακτική των βασικών τεχνικών και μεθόδων της επαγγελματικής ζαχαροπλαστικής, εξοικειώνονται με την επαγγελματική παραγωγική διαδικασία ενός σωστά οργανωμένου ζαχαροπλαστείου, τις εγκαταστάσεις - τον εξοπλισμό του και ολοκληρώνουν με επιτυχία κλασικά και μοντέρνα γλυκίσματα διαφόρων κατηγοριών. 

Περιγραφή σεμιναρίου

Πρόγραμμα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης για όσους αγαπούν τη ζαχαροπλαστική και θέλουν να δημιουργούν επιδόρπια, ακολουθώντας ορθές γαστρονομικές τεχνικές. Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και παρέχει στους συμμετέχοντες τα θεωρητικά και τεχνικά εφόδια για να αντεπεξέλθουν αποτελεσματικά στα εργασιακά τους καθήκοντα.

Το πρόγραμμα προσφέρει:

  • Απόκτηση επαγγελματικής ειδίκευσης σε σύντομο χρονικό διάστημα
  • Εισαγωγή στον χώρο της επαγγελματικής ζαχαροπλαστικής
  • Δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν σεμιναρίων
  • Πρόσβαση σε θέσεις εργασίας
  • Πληροφόρηση για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο της ελληνικής και διεθνούς ζαχαροπλαστικής
  • Γνωριμία και επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
  • Είσοδο στο Club Αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 10 Εβδομάδες
Μαθήματα: 4 φορές την εβδομάδα

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.