Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Εποπτικό Σεμινάριο στην Κλινική Εργασία με Παιδιά

Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Ι. Τσιάντης, Μ. Παπαγούνου, Ε. Σταύρου

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδοψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, λογοθεραπευτές και επαγγελματίες στο χώρο της υγείας και ψυχικής υγείας που εργάζονται κλινικά με παιδιά. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων. Η επιλογή των συμμετεχόντων γίνεται κατόπιν αξιολόγησης της αίτησης.

Σκοπός

Το εποπτικό σεμινάριο έχει σαν στόχο να καλύψει τις ανάγκες σε εποπτεία των επαγγελματιών υγείας και ψυχικής υγείας που εργάζονται κλινικά με παιδιά, μέσα από μια ψυχοδυναμική προσέγγιση και επεξεργασίας κλινικών περιστατικών από το χώρο εργασίας τους, με τη μορφή ομαδικής εποπτείας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το σεμινάριο περιλαμβάνει συζήτηση και επεξεργασία κλινικών περιστατικών από το χώρο εργασίας των συμμετεχόντων. Ανάλογα με τη θεματολογία των περιστατικών και τις ανάγκες των συμμετεχόντων, θα υπάρχει δυνατότητα παροχής σχετικού θεωρητικού υλικού και συζήτηση επ’ αυτού, ώστε να διευκολύνεται η σύνδεση της θεωρίας με την κλινική εμπειρία.

Διάρκεια: 30 εκπ. ώρες: 15 δίωρες συναντήσεις,

Μέρες και ώρες διεξαγωγής: Το σεμινάριο θα διεξάγεται ανά 15νθήμερο, ημέρα Σάββατο.
Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου ανακοινώνονται στους συμμετέχοντες, κατά την έναρξη του εκπαιδευτικού έτους. Σε περίπτωση αλλαγής/ αντικατάστασης ημερομηνίας διεξαγωγής, οι συμμετέχοντες θα ενημερώνονται από τη γραμματεία.

Κόστος συμμετοχής: 450 €
Το ποσό συμμετοχής καταβάλλεται από τους επιλεχθέντες σε 2 δόσεις: προκαταβολή 200 € και εξόφληση 250 € τον Ιανουάριο του 2011. Σε περίπτωση που κάποιος από τους επιλεχθέντες για οποιονδήποτε λόγο ακυρώσει ή διακόψει τη συμμετοχή του η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.