Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Diploma in Hotel Management

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
IST College ΚΔΒΜ2
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Κωνσταντίνος Θεοδωράκης
Αργύρης Νταουλιάρης
Κωνσταντίνος Στρούτζος
Λουκία Σαματά

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους εργάζονται στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας και θέλουν να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις.
Σε ελεύθερους επαγγελματίες / επιχειρηματίες μικρών ή μεγαλύτερων ξενοδοχειακών μονάδων χωρίς τις απαιτούμενες γνώσεις, που επιθυμούν να αναβαθμίσετε την επιχείρηση τους.
Σε αποφοίτους ΙΕΚ που θέλουν να αποκτήσουν μια εξειδίκευση.
Σε φοιτητές ΑΕΙ / ΤΕΙ οποιασδήποτε ειδικότητας που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.
Σε όλους τους εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους στον κλάδο της φιλοξενίας που επιθυμούν να ανταποκριθούν στις συνεχείς εξελίξεις που χαρακτηρίζουν τον συγκεκριμένο κλάδο.

Σκοπός

Η σύγχρονη ανάπτυξη της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, απαιτεί πλέον την εφαρμογή αποτελεσματικής διαχείρισης της επιχείρησης αλλά και την ανάπτυξη και τη διατήρηση ποιοτικής εξυπηρέτησης και ικανοποίησης του πελάτη. Τα κύρια ζητήματα του ξενοδοχειακού κλάδου και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα ξενοδοχεία με έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών και τη διατήρηση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών από τα τμήματα του ξενοδοχείου, πλην αυτών του επισιτισμού, παρουσιάζονται στο σεμινάριο. Στόχος του Diploma in Hotel Management με τις πρακτικές εφαρμογές και τα Case Studies είναι, να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με μια σειρά από δεξιότητες, τεχνικές και χαρακτηριστικά για μια επιτυχημένη, επαγγελματική πορεία στον κλάδο του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.

Οφέλη Παρακολούθησης
1.Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει επικαιροποιημένη γνώση, σύγχρονες δεξιότητες και να παρουσιάζει τις τάσεις που επικρατούν σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας.
2.Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας αποκτάτε ατομικούς κωδικούς πρόσβασης στην δυναμική, ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης του IST, μέσω της οποίας έχετε στη διάθεσή σας τα βιντεοσκοπημένα μαθήματα του προγράμματός σας για να τα παρακολουθείτε όσες φορές το επιθυμείτε μέχρι την αποφοίτησή σας, ακόμη και από το κινητό σας, ενώ τo εκπαιδευτικό υλικό και τις σημειώσεις του προγράμματος μπορείτε να τα αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση.
3.Έχετε πρόσβαση σε επαναληπτικά e-tests που έχουν δημιουργήσει οι εισηγητές του προγράμματος
4.Έχετε δυνατότητα επικοινωνίας με τους εισηγητές για διευκρινίσεις, απορίες και ερωτήματα ακόμη και εκτός μαθήματος, μέσω της πλατφόρμας εκπαίδευσης του IST
5.Υπάρχει ευελιξία στον τρόπο παρακολούθησης
6.Οι εγκαταστάσεις του IST βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας δίπλα στο Μετρό (Συγγρού-Φιξ) με εύκολη πρόσβαση για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία

Περιγραφή σεμιναρίου

Η ανάπτυξη του τουρισμού απαιτεί στελέχη υψηλού επιπέδου στον χώρο της Διαχείρισης του Ξενοδοχείου και των μονάδων φιλοξενίας. Επιτυχημένα στελέχη και επαγγελματίες του χώρου, μεταφέρουν τη σημαντική και πολύτιμη εμπειρία τους που σε συνδυασμό με την πρακτική αλλά και τη θεωρητική γνώση του προγράμματος, προσφέρουν στους συμμετέχοντες όλα τα εφόδια και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αποτελεσματική και πετυχημένη Διαχείριση ενός Ξενοδοχείου, μετατρέποντάς τους σε στελέχη που διαθέτουν τόσο οργανωτικές όσο και διοικητικές ικανότητες και εξασφαλίζουν την άρτια λειτουργία των μονάδων φιλοξενίας.

Δομή Προγράμματος Σπουδών

  • Οργάνωση και Διοίκηση Μονάδων Φιλοξενίας
  • Γενικές Λειτουργίες, Οργανωτική Δομή Ξενοδοχειακής Μονάδας
  • Διοίκηση και Οργάνωση Τμήματος Υποδοχής
  • Τμήμα Κρατήσεων
  • Διαμονή και Φιλοξενία
  • Διοίκηση Τομέα Ορόφων
  • Ανθρώπινοι Πόροι και Ανάπτυξη
  • Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας
  • Διαχείριση Κρίσεων στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία
  • Διοίκηση Πωλήσεων και Στρατηγική Marketing
  • Εvent Management
  • Workshop

Πληροφορίες συμμετοχής

Το πρόγραμμα προσφέρεται με:

  • Προγραμματισμένο Τμήμα στις εγκαταστάσεις μας – Λ. Συγγρού 68 (Δίπλα στο Μετρό Συγγρού – Φιξ)
  • Online συμμετοχή μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος ακολουθώντας το πρόγραμμα μαθημάτων (σύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • E–learning με on demand παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων των μαθημάτων στους δικούς σας χρόνους με εξατομικευμένο πρόγραμμα φοίτησης, μέσω της σύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας του IST College (ασύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • Blended Learning: Δημιουργήστε το δικό σας ευέλικτο πρόγραμμα φοίτησης χρησιμοποιώντας όποιους από τους παραπάνω τρόπους παρακολούθησης συνδυαστικά.

Πιστοποίηση
Το Diploma είναι πιστοποιημένο για την ποιότητα της θεματολογίας του, τους εισηγητές του, τον τρόπο αξιολόγησης των σπουδαστών αλλά και την ποιότητα του υλικού του, με το σχήμα Quality Training Label επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.

Mε την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα λάβετε και την Βεβαίωση Παρακολούθησης από το IST.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.