Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

High Level Communication Skills

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Ofcourse communication skills
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πωλήσεις & Marketing

Εισηγητής

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Δεξιότητες, Ικανότητες, Ακαδημαϊκή Eκπαίδευση:
- Πολιτική Επικοινωνία
Πτυχίο Πολιτικής Επιστήμης & ΜΜΕ, στο ΕΚΠΑ / Πολιτικό Νομικής 1987
- Κολλέγιο Δημοσιογραφίας
Πτυχίο δημοσιογραφίας, έντυπης και ηλεκτρονικής 1991
- Professional Advertising
Professional Diploma in Advertising ΙΕΠΕΤΕ 1992
- Life Coaching και Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας
Πανεπιστήμιο Αιγαίου 2018
- Executive Coaching και Management
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων 2017
- Cognitive Behavioral Therapy
University of Reading U.K. 2017
- Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία
Πανεπιστήμιο Αιγαίου 2017

Σε ποιους απευθύνεται

Το High Level Communication Skills (HLCS), είναι ένα νέο σεμινάριο ανάπτυξης δεξιοτήτων επικοινωνίας με την υπογραφή της ofcourse για φυσικά πρόσωπα, ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη μικρών, μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.

Σκοπός

Το σεμινάριο έχει ως στόχο τη ενίσχυση των επιδόσεων όλων των συμμετεχόντων σε ατομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επιδόσεις που χτίζουν αυτοπεποίθηση, ενεργητική ακρόαση, ανθεκτικότητα, ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Επιδόσεις που σε επαγγελματικό επίπεδο θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις το πελατολόγιό σου και το επίπεδο ικανοποίησής του, αυξάνοντας με δημιουργικούς τρόπους την κερδοφορία σου.

Περιγραφή σεμιναρίου

Συμμετέχοντας στο δωδεκάωρο σεμινάριο - εργαστήριό μας θα έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις δυσκολίες, εμπόδια και στρεβλές πεποιθήσεις που σε καθηλώνουν σε μια ασαφή, ρηχή καθημερινότητα. Χωρισμένο σε 4 ενότητες, το High Level Communication Skills θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τα δυνατά αλλά και τα αδύναμα σημεία της προσωπικότητάς σου, αναπτύσσοντας δεξιότητες που θα κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σου. Η δομή του σεμιναρίου βασίζεται σε 4 τρίωρες δια ζώσης* συναντήσεις και σε μια ατομική συνεδρία coaching ή mentoring για κάθε συμμετέχοντα. Η δυναμική της ομάδας (με ανάλυση case studies) θα οδηγήσει στην ανάδειξη ευέλικτων τεχνικών χειρισμού δύσκολων καταστάσεων, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ενώ μέσω της ατομικής συνεδρίας θα εξατομικεύσουμε μια προσωπική στρατηγική για κάθε συμμετέχοντα, για εσένα.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ανά ενότητα)

  • Η πρώτη εντύπωση και το χτίσιμο μιας αρμονικής σχέσης. (Υπάρχει τρόπος και μπορώ να βελτιώσω την δική μου πρώτη εντύπωση με έμφαση στην αυθεντική προσωποκεντρική προσέγγιση. Μπορώ επίσης να επηρεάσω την συμπεριφορά του συνομιλητή μου, ενισχύοντας το σεβασμό και την αμοιβαία εμπιστοσύνη)
  • Η αποτελεσματική επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. (Εκπαιδεύομαι στην ενεργητική ακρόαση, κατανοώ και σέβομαι τα συναισθήματα των συνομιλητών / συνεργατών μου, εκπαιδεύομαι στο να επικοινωνώ με απόλυτη σαφήνεια, μαθαίνω και εφαρμόζω κανόνες ευπρεπούς συμπεριφοράς)
  • Η έξυπνη στοχοθεσία και η κατάλληλη προετοιμασία για να βγούμε με «ασφάλεια» από την ζώνη άνεσής μας. (Κατανοώ την πηγή της δυσκολίας, τι με κρατά πίσω, τι μου προκαλεί η αρνητική σκέψη. Εντοπίζω και συμφιλιώνομαι με τον εσωτερικό σαμποτέρ μου και προχωρώ βήμα - βήμα, χωρίς ευχολόγια και συμβουλές άνευ ουσίας)
  • H προσωπική ανάπτυξη και οι αποτελεσματικές τεχνικές βελτίωσης της εξυπηρέτησης σε επαγγελματικό επίπεδο. (Ομαδικό πνεύμα εργασίας, τεχνικές αντιμετώπισης δύσκολων καθημερινών καταστάσεων και παραπόνων πελατών και ενδυνάμωση της ψυχολογικής ασφάλειας στο χώρο εργασίας)

ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου κάθε μέλος της ομάδας θα μπορεί να διαχειρίζεται αποτελεσματικότερα, δυσκολίες που βιώνει καθημερινά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα είναι σε θέση να πει: "λυπάμαι, αυτό δεν μπορεί να γίνει", "δεν φταίω εγώ", "όχι, δεν μπορώ!", "ναι θα τα καταφέρω στη συνέντευξη", "τι κι αν είμαι νέος στη δουλειά, μια χαρά θα τα πάω", "αφήστε αυτόν τον πελάτη σε εμένα"… Και όλα αυτά, όχι με κάποιο μαγικό τρόπο, επιφανειακές συμβουλές και πρόχειρες συνταγές επιτυχίας. Μαζί θα τα καταφέρουμε, το αποτέλεσμα θα έρθει με την δουλειά, την παρατήρηση και τη συνεργασία.

Πληροφορίες συμμετοχής

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
OMAΔΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ: Δευτέρα 10, 17, 24 & 31 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 – 20:00
ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: Κατόπιν συννενόησης την αμέσως επόμενη (από την ολοκλήρωση του σεμιναρίου) εβδομάδα.

*Tηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον covid19, με συμμετοχή έως 6 ατόμων.
Η δια ζώσης διαδικασία ενδέχεται (για λόγους ανωτέρας βίας) να γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom.

Tο High level Communication Skills σεμινάριο θα επαναλαμβάνεται κάθε δύο μήνες (με νέους συμμετέχοντες). 

Κόστος Συμμετοχής

90 ευρώ + ΦΠΑ

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.