Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Digital Marketing

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
EUROTraining
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πωλήσεις & Marketing

Εισηγητής

Επαγγελματίες του χώρου με πολυετή εμπειρία.

Περιγραφή σεμιναρίου

ENA ΣΕΜΙΝΑΡΙO ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 80 ΩΡΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το σεμινάριο Digital Marketing, παρέχει όλες τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις γύρω από τις τεχνικές, τις μεθόδους και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για να σχεδιαστεί μια ολοκληρωμένη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ.

Σας διδάσκουμε τα skills, που απαιτούνται για όσους επιθυμούν να εργαστούν ως Social media managers, Google ads experts, Copywriters και Content editors.

Επιπλέον το σεμινάριο περιλαμβάνει την εκμάθηση δημιουργίας και διαχείρισης διαφημίσεων-campaigns για Facebook, Instagram και LinkedIn.

Με απλά λόγια…ό,τι ζητάει η αγορά!

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Social Media Platforms: Ποιες πλατφόρμες είναι χρήσιμες στην Ελληνική αγορά; Παρουσίαση, επεξήγηση και εκμάθηση των λειτουργιών τους.

Digital Marketing Plan: Δημιουργία διαφημιστικού πλάνου ανά είδος επιχείρησης. Στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία. Μάθε πώς να επεξεργάζεσαι τις ανάγκες και τους στόχους κάθε επιχείρησης για να τις μετατρέπεις σε διαφημιστικές καμπάνιες.

Facebook: Το FB μέσα από τα μάτια του χρήστη. Το FB μέσα από την ματιά του διαφημιστή. Παρουσίαση, επεξήγηση και εκμάθηση των λειτουργιών της πλατφόρμας.

Facebook Ads: Δημιουργία-διαχείριση διαφημιστικής καμπάνιας ανά είδος επιχείρησης, στόχευση κοινού, βελτιστοποίηση δεδομένων.

Analytics / Ads manager: Παρουσίαση-επεξήγηση αποτελεσμάτων.

Instagram: Όλη η φιλοσοφία του Instagram. H διασύνδεσή του με το FB, στήσιμο διαφημιστικής καμπάνιας και η ανάλυσή της.

LinkedIn: Το LinkedIn ως εργαλείο εύρεσης εργασίας. Δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας για επιχειρήσεις, παρουσίαση και εκμάθηση των λειτουργιών του.

Pinterest, YouTube, Twitter: Παρουσίαση, επεξήγηση και εκμάθηση των λειτουργιών τους.

Influencer Marketing: Μάθε πώς να αξιοποιείς τους διαθέσιμους influencers για την τοποθέτηση των δικών σου προϊόντων-υπηρεσιών. Δημιουργία διαφημιστικού πλάνου με την υποστήριξη των influencers. Ανάλυση αποτελεσμάτων.

Copywriting: Μάθε να γράφεις στην γλώσσα του internet, στοχευμένα, έξυπνα και περιεκτικά. Κάθε ανάρτηση διαφημιστικού περιεχομένου πρέπει να διαθέτει και το αντίστοιχο κείμενο. Στο σεμινάριο μας θα σου δείξουμε τον σωστό τρόπο.

Content writing: Δημιουργία περιεχομένου για blog posts, social media posts, emails και e-books. Μάθε πως πρέπει να απευθύνεσαι στα επιθυμητά target groups.

Google Search Engine: Πως λειτουργεί η μηχανή αναζήτησης; Πως λειτουργούν οι διαφημίσεις στο περιβάλλον της Google; Στρατηγικές και τακτικές διαφήμισης ανά είδος επιχείρησης.

Search Engine Optimization (SEO): Εισαγωγή - επιγραμματική αναφορά των τεχνικών, off site & on site βελτιστοποίησης των ιστοσελίδων

Google Ads Level 1: Δημιουργία και διαχείριση διαφημιστικής καμπάνιας (όλα τα βήματα αναλυτικά). Τοποθέτηση budget και CPC (cost-per-click). Δημιουργία key words. Στόχευση κοινού

Google Analytics: Παρουσίαση-επεξήγηση αποτελεσμάτων.

Google my business: Google maps, αναζήτηση χρηστών, προώθηση επιχειρήσεων-εταιρειών.

Email Marketing: Εισαγωγή στην έννοια του email marketing, ποιες εφαρμογές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αποστολή email, δημιουργία λίστας email, νομικό πλαίσιο, σωστή δομή ενός ενημερωτικού email

Πληροφορίες συμμετοχής

ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
Τα μαθήματα θα διεξάγονται 2 ή 3 απογεύματα την εβδομάδα

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 EUROTraining

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.