Βρείτε Σεμινάρια
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Περιγραφή σεμιναρίου

Πρόκειται για την εξειδίκευση που εξασφαλίζει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση καθώς ο κλάδος των Ξενοδοχειακών είναι τόσο δυναμικός όσο και η όρεξη σου να πετύχεις. Σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα 5 μηνών θα καλύψεις το σύνολο των μαθησιακών απαιτήσεων στον τομέα της Διοίκησης Ξενοδοχειακών Μονάδων και θα εξασφαλίσεις δεξιότητες και γνώσεις που θα συνοδεύουν το μέλλον σου.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ETOILE
Μια συναρπαστική εμπειρία σπουδών, κορυφαίοι εκπαιδευτές, οργανωμένη γνώση και ευκαιρίες δικτύωσης με τη σφραγίδα κύρους της Etoile.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΖΗΤΗΣΗ
Σε μια ειδικότητα που εξελίσσεται ραγδαία, το πρόγραμμα αυτό προσφέρει ένα από πιο γρήγορους δρόμους για να φτάσεις στο επάγγελμα που θα σου προσφέρει ευελιξία, ποικιλία επιλογών και μοναδικές εμπειρίες!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ACTA
Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα απόκτησης της πιστοποίησης ACTA -σε βασικό και προχωρημένο επίπεδο- απο τον τεχνοβλαστό του ΑΠΘ. Η πιστοποίηση αυτή είναι ιδανική για κάθε επαγγελματία που θέλει να ξεχωρίσει, έχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο χώρο του.

Πληροφορίες συμμετοχής

Το πρόγραμμα συνδυάζει την θεωρία με την πρακτική ώστε να προσφέρει στους εκπαιδευόμενους όλες τις απαραίτητες δεξιότητες, πρακτικές και γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να εργαστούν ως διοικητικά στελέχη σε ξενοδοχειακές μονάδες, χώρους μαζικής εστίασης και εστιατόρια και να διεκδικήσουν διοικητικές θέσεις

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.