Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

Workshop Theta Healing

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Katalinas Life Events
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Σίσσυ Αρτεμιάδη
Η Σίσσυ Αρτεμιάδη είναι πιστοποιημένη σύμβουλος της μεθόδου Θήτα. Η γνωριμία της με το Theta Healing έγινε το 2017 κι αμέσως κατάλαβε τη σημασία που θα είχε στη ζωή της. Εργάζεται σαν Theta healer. Είναι κάτοχος Certificate of Theta Healing Basic DNA, Certificate of Theta Healing Advanced DNA, Certificate of Theta Healing Dig Deeper & Certificate of Theta Healing Soul Mate.

Περιγραφή σεμιναρίου

 ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΘΗΤΑ

Η μέθοδος θήτα είναι μια διαλογιστική τεχνική, ένας συνδυασμός πνευματικής φιλοσοφίας και επιστήμης, η οποία μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να απαλλαγούμε από οτιδήποτε δυσκολεύει τη ζωή μας.

Στο συλλογικό ασυνείδητο εμπεριέχεται ολόκληρη η πνευματική κληρονομιά της εξέλιξης της ανθρωπότητας, αναγεννημένη στη δομή του εγκεφάλου κάθε ατόμου. Η κληρονομιά αυτή η οποία καταγράφεται και κληροδοτείται στον άνθρωπο, σε συνδυασμό με τις καταγραφές που ξεκινούν από τη στιγμή της σύλληψης, προσδιορίζουν ότι έχουμε βιώσει μέχρι τώρα, οριοθετούν την έννοια του σωστού και του λάθους και καθορίζουν όλους τους τομείς της ζωής μας.

Ο θεραπευτής μέσω διαλογισμού εισέρχεται στα εγκεφαλικά κύματα θήτα όπου έχουμε πρόσβαση στον ασυνείδητο νου. Με αυτόν τον τρόπο βρίσκει το θεμελιακό - ριζικό μπλοκάρισμα - πρόγραμμα που δημιουργεί την όποια ανεπιθύμητη κατάσταση.

Η μέθοδος θήτα μπορεί να βοηθήσει σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής. Πρώτα κάτι συμβαίνει, τραυματίζεται η ψυχή, περνάει στο ενεργειακό μας πεδίο και μετά σωματοποιείται με κάποιο σύμπτωμα / ασθένεια ή φανερώνεται στη ζωή μας ως κατάσταση.

Μπορώ να κάνω αλλαγές στον τρόπο της ζωής μου; Γίνεται να αλλάξω σκέψεις και συμπεριφορές που με καταβάλουν και που υπήρξαν σταθεροί μου σύντροφοι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου;

Μπορώ να επαναπρογραμματίσω τον εαυτό μου παρόλο που δεν έχω γνωρίσει άλλο τρόπο να δρω και να σκέφτομαι;

Συμπεριφορές όπως η επιθετικότητα, ο εγωισμός, ο μη έλεγχος του βάρους μας, οι φοβίες, η αδεξιότητα, η ατυχία, ανασφάλεια, η μοναχικότητα μπορούν να αντιμετωπιστούν;

Είναι εφικτό να πιστεύω πως μπορώ να εξαλείψω αυτούς τους παλιούς και γνώριμους τρόπους ύπαρξης και πως θα είμαι ανοικτός σε μια ολοκαίνουρια έκδοση του εαυτού μου;

Είναι τεράστια η δύναμη των πεποιθήσεων που μας κρατούν καθηλωμένους στο ίδιο σημείο, μας περιορίζουν και δεν μας αφήνουν να βιώσουμε τη ζωή μας.

Οι πεποιθήσεις αφορούν τη γενετική μας κατασκευή, το DNA μας και τις πληροφορίες που καταχωρήθηκαν στο υποσυνείδητο μας από τότε που ήμασταν έμβρυο, νήπιο, παιδί.

Όλα αυτά λοιπόν τα ενεργειακά πρότυπα που έχουμε υιοθετήσει μπορούν να υποστούν εντυπωσιακή αλλαγή και να μας χαρίσουν τη δύναμη να επιβληθούμε εύκολα σε ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά που όριζαν την ζωή μας εώς τώρα.

Αν είστε σίγουροι πως θέλετε να αλλάξετε την οποία δυσάρεστη για εσάς κατάσταση (άγχος, εθισμούς κ.λπ.) είτε θέλετε πνευματική ανάπτυξη, επικοινωνία, καλύτερες σχέσεις, δημιουργικότητα, εύρεση σκοπού ζωής, ύψιστες ποιότητες συναισθημάτων συνεπώς και ύψιστη υγεία ...τότε μπορούμε να τα αλλάξουμε και θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε σε αυτή σας την εξέλιξη!

Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί τη μέθοδο Θήτα!

Πληροφορίες συμμετοχής

Αριθμός ατόμων: Στα πλαίσια της νέας πραγματικότητας που έχει δημιουργηθεί από τη νόσο COVID-19, ο μέγιστος αριθμός ατόμων στο σεμινάριο θα είναι 4 άτομα!

Στο Katalinas Life Events θέλοντας να προστατεύσουμε το προσωπικό και τους φιλοξενούμενους μας τηρούμε τα ακόλουθα:
• Θερμομέτρηση κατά την είσοδο στον χώρο
• Συμμόρφωση με τις ορθές πρακτικές ατομικής και αναπνευστικής υγιεινής (απολύμανση χεριών & χρήση μάσκας στον χώρο).
• Παρέχουμε αντισηπτικά διαλύματα & υλικά για το στέγνωμα των χεριών (χειροπετσέτες μιας χρήσης)
• Ο χώρος μας απολυμαίνεται πριν και μετά την κάθε δράση.

Κόστος Συμμετοχής

25 €

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.