Κατηγορία:
Design/Photo/Video/ Audio, Φωτογραφία

Πώληση φωτογραφικών υπηρεσιών

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
AKTO - Art & Design
ΑΘΗΝΑ
29/10/2021
12 ώρες

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Τάσος Παπαδόπουλος, Φωτογράφος - Εικαστικός
Ο Τ. Παπαδόπουλος είναι εικαστικός καλλιτέχνης – φωτογράφος με πολυετή διδακτική εμπειρία. Έχει πτυχίο στις Τέχνες και τη Φωτογραφία από το Wolverhampton University (ισοτιμία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών) και Μεταπτυχιακό στην Πολιτισμική Διαχείριση (Cultural Management) από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είναι συνεργάτης-ειδικός επιστήμονας του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π σε θέματα κατάρτισης που αφορούν στη Φωτογραφία. Έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας από το 2005.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες φωτογράφους που θέλουν να διευρύνουν τις οικονομικές δραστηριότητες τους και να ασχοληθούν με νέους επαγγελματικούς τομείς. Επίσης ενδιαφέρει ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία αλλά θα ήθελαν στο μέλλον να τη χρησιμοποιήσουν ως μέσο βιοπορισμού. Τέλος αφορά επαγγελματίες συναφών κλάδων (γραφιστική, web design, βιντεολήπτες) που θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν ως έναν επιπλέον τομέα τη φωτογραφία.

ΣΚΟΠΟΣ

Το σεμινάριο εστιάζει στις φωτογραφικές υπηρεσίες σήμερα και στο πως μπορεί ο φωτογράφος να επεκτείνει τις δραστηριότητες του σε νέους τομείς. Οι συμμετέχοντες θα διερευνήσουν τις νέες προοπτικές που δίνουν τα ψηφιακά μέσα και τα κοινωνικά δίκτυα και θα κατανοήσουν τη σωστή κοστολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Επίσης θα αναλυθούν οι βασικές αρχές επικοινωνίας και διαφημιστικής προβολής και η επιλογή σωστών συνεργασιών.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Αναλυτικό πρόγραμμα σεμιναρίου
Η φωτογραφική αγορά άλλοτε και σήμερα: από το προϊόν στην υπηρεσία.
Επέκταση των φωτογραφικών υπηρεσιών-νέες προοπτικές: τα οικογενειακά και επαγγελματικά πορτρέτα, η παιδική και σχολική φωτογραφία.
Κοστολόγηση και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών-σωστή προβολή.
Εκμετάλλευση ψηφιακών μέσων-blogs, social media, SEO-Διαφήμιση & Επικοινωνία.
Εναλλακτικές τεχνικές και πωλήσεις φωτογραφικών προϊόντων (καμβάδες, κυανοτυπίες, ειδικές κατασκευές, κλπ).
Συνεργασίες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 Σημαντική σημείωση: Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της online παρακολούθησης.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας