Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

CCNA CyberSecurity Operations - CISCO

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΚΕΜ - Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πληροφορική

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους αναζητούν εξειδίκευση και σταδιοδρομία στο χώρο της Κυβερνοασφάλειας αλλά και σε άτομα που εργάζονται στον ευρύτερο κλάδο της Πληροφορικής. Οι Κυβερνοεπιθέσεις αφορούν κάθε χρήστη του διαδικτύου και γι’ αυτόν το λόγο απαιτείται γνώση από όλα τα στελέχη της πληροφορικής.

Σκοπός

Στόχος του προγράμματος είναι να αποκτήσουν οι σπουδαστές τις δεξιότητες που απαιτούνται, ώστε να γνωρίζουν ποιες αδυναμίες και ποιες απειλές υπάρχουν σε ένα σύστημα και παράλληλα να είναι σε θέση να παρακολουθήσουν, να ανιχνεύσουν, να ερευνήσουν και να ανταποκριθούν σε περιστατικά παραβίασης της ασφάλειας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το CCNA CyberSecurity Operations είναι εισαγωγικό πρόγραμμα στο χώρο της Κυβερνοασφάλειας. Προσφέρει στο σπουδαστή τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να μπορεί να εργαστεί ως Security Analyst. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο σπουδαστής θα αποκτήσει όλα τα εφόδια, ώστε να είναι σε θέση να προστατέψει Πληροφοριακά Συστήματα και Οργανισμούς από απειλές.

Εργαστήρια
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά εργαστήρια, τα οποία πραγματοποιούνται σε Virtual Machines. Μέσα από τα εργαστήρια ο σπουδαστής έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα εργαλεία που απαιτούνται για την αντιμετώπιση περιστατικών παραβίασης της ασφάλειας.

Εξετάσεις
To πρόγραμμα αποτελείται από 1 ενότητα. Στο τέλος, ο σπουδαστής θα πρέπει να ολοκληρώσει επιτυχώς την εξέταση για τη συγκεκριμένη ενότητα για να λάβει τη Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Cisco Academy και το ΚΕΚ ΚΕΜ ΚΔΒΜ2.

Πληροφορίες συμμετοχής

Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν την πιστοποίηση CCNA CyberSecurity Operations, μέσω εξέτασης στην οποία θα συμμετάσχουν. Οι σπουδαστές του Cisco Networking Academy δικαιούνται μεγάλη έκπτωση για την εξέταση αυτή (Exam Voucher)

Διάρκεια: 70 ώρες

Επίπεδο: Μέσο

Προαπαιτούμενα: Δεν υπάρχουν Προαπαιτούμενα για το μάθημα αυτό

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.