Σεμινάριο σε αίθουσα:
Ψυχολογία, Προσωπική Ανάπτυξη

Πώς βάζω στόχους; Μαθήματα από το Ποδόσφαιρο

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Ψυχολογία, Προσωπική Ανάπτυξη

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Φάκας Θεράπων, Πρεσβευτής Θετικής Σκέψης & Ενέργειας , Life & Business Coach
Ο Θεράπων γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Δ.Π.Θ. και για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκε στην κατασκευή ιδιωτικών έργων. Πιστεύει ότι κάθε πρόκληση κρύβει και μια ευκαιρία και για αυτό χρησιμοποίησε την κρίση ως έναυσμα για να ακολουθήσει την εσωτερική του «φωνή» και να ασχοληθεί με τον κλάδο της προσωπικής ανάπτυξης. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το πιστοποιημένο πρόγραμμα Certificated in Coaching του Athens Coaching Institute. Όραμα του είναι να βοηθήσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί να βρουν τη δύναμη να ακολουθήσουν και αυτοί με τη σειρά τους την εσωτερική τους φωνή. Μέσω συνεδριών, εισηγήσεων και σεμιναρίων παρακινεί, εμπνέει και ενθαρρύνει άτομα και επιχειρήσεις στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουνε τη «φωνή» τους και να πετύχουν τους στόχους τους. Θέλοντας να επηρεάσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί, κάθε μέρα στις 06:00 π.μ. μέσα από ένα facebooklive δίνει την ενέργεια και την παρακίνηση που χρειάζεται κάποιος για να ξεκινήσει την ημέρα του με τον πιο θετικό τρόπο.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε οποιονδήποτε πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει περισσότερα από αυτά που έχει πετύχει μέχρι τώρα και ψάχνει τον τρόπο να το κάνει.

ΣΚΟΠΟΣ

Το σεμινάριο έχει ως στόχο να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να δουν την διαδικασία της στοχοθέτησης και την προσπάθεια επίτευξης ενός στόχου με ένα πιο παραστατικό και συνάμα διασκεδαστικό τρόπο με απώτερο σκοπό την επιδίωξη και πραγματοποίηση των στόχων τους.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Μπορεί να κάποιος μην ασχολείται με το ποδόσφαιρο άλλα μάλλον γνωρίζει τις βασικές αρχές. Μπορούν άραγε αυτές οι έστω και λίγες γνώσεις να βοηθήσουν κάποιον και σε άλλους τομείς στη ζωή του;
Το σεμινάριο αυτό θα δώσει την απάντηση: θα μπορεί κάποιος να δει την διαδικασία της στοχοθεσίας μέσα από άλλα μάτια: αυτά του ποδοσφαίρου!
Θα μπούμε όλοι μαζί παρέα στο «γήπεδο» για τον αγώνα της ζωής μας: μέσα από βιωματικές ασκήσεις θα δούμε μαζί ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την επίτευξη ενός στόχου, ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει αυτός ο στόχος, τι πρέπει να προσέξουμε κατά την προσπάθεια υλοποίησης του, από ποιους να προφυλαχτούμε και από ποιους να αναζητήσουμε βοήθεια και τέλος γιατί να αξίζει να βάζει κάποιος στόχους και να τους πετυχαίνει.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
• Βασικά χαρακτηριστικά στόχων
• Προϋποθέσεις επίτευξης στόχων
• Κανόνες «παιχνιδιού»
• Αναγνώριση συμμάχων & αντιπάλων
• Αναγνώριση επιπέδου ετοιμότητας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ολιγομελή τμήματα
Βιωματικός χαρακτήρας εισήγησης
Παροχή βεβαίωσης συμμετοχής & υλικού/ σημειώσεων

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

35 ευρώ (30 ευρώ για ανέργους, φοιτητές & ΑΜΕΑ)

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας