Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

MTCTCE - MikroTik Certified Traffic Control Engineer

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
beeasy
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πληροφορική

Εισηγητής

Γιοβάνης Ιωάννης

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε μηχανικούς και τεχνικούς δικτύων που επιθυμούν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στον έλεγχο της ροής κυκλοφορίας του δικτύου το οποίο διαχειρίζονται.

Σκοπός

Σκοπός του σεμιναρίου MTCTCE - MikroTik Certified Traffic Control Engineer είναι οι συμμετέχοντες να είναι σε θέση να ελέγχουν την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών του δικτύου που διαχειρίζονται, χρησιμοποιώντας RouterOS queues, firewall καθώς και άλλα χαρακτηριστικά των συσκευών MikroTik.

*Απαραίτητη η κατοχή της πιστοποίησης MTCNA.

Περιγραφή σεμιναρίου

Εξειδικευμένα σεμινάρια με την συνεργασία της εταιρίας MikroTik στην Θεσσαλονίκη.

Τα σεμινάρια της MikroTik που διεξάγονται στην Θεσσαλονίκη, αποτελούν πόλο έλξης επαγγελματιών από όλη την Βόρεια Ελλάδα. Απευθύνονται αφενός σε έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς δικτύων ώστε να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις, αλλά και σε νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας που θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους και τις γνώσεις τους. Μέχρι και σήμερα έχουν δοθεί πάνω από 100 πιστοποιήσεις MTCNA, MTCTCE, MTCRE, MTCWE, MTCSE, MTCUME, MTCSWE, MTCINE!

Η beeasy κατέχει πλέον ηγετική θέση στον κλάδο. Με τις τεχνολογικές εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη με μεγάλη ταχύτητα, η συνεχής επιμόρφωση των απασχολούμενων στον τομέα της τεχνολογίας κρίνεται απαραίτητη. Στην beeasy προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης, προκειμένου να καλύψουμε τις εκπαιδευτικές ανάγκες του απαιτητικού κοινού της Βόρειας Ελλάδας!

Η beeasy αποτελεί το μοναδικό Κέντρο Εκπαίδευσης της MikroTik στην Βόρεια Ελλάδα!

Πληροφορίες συμμετοχής

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί και μέσω χρηματοδότησης από τον ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ όπου παρέχεται υποστήριξη για την κατάθεση του προγράμματος από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας μας.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:

  • Υλικό μαθήματος σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή
  • MikroTik Marketing Material
  • Καφές
  • Φαγητό (lunch break)
  • Δωρεάν άδεια χρήσης MikroTik RouterOS Level4
  • Εξοπλισμός MikroTik RouterOS για τις ανάγκες του σεμιναρίου
  • Συμμετοχή στις εξετάσεις της MikroTik για την απόκτηση του πιστοποιητικού (οι οποίες διεξάγονται την τελευταία ημέρα του σεμιναρίου μετά το τέλος των μαθημάτων)

Πιστοποίηση
Η παρακολούθηση των μαθημάτων του σεμιναρίου MTCTCE - MikroTik Certified Traffic Control Engineer οδηγεί στην απόκτηση της ομώνυμης πιστοποίησης μετά από την επιτυχία του συμμετέχοντα στις σχετικές εξετάσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή της πιστοποίησης MTCNA.

Κόστος Συμμετοχής

390€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.