Κατηγορία:
Πληροφορική, Oracle / Cisco / Δίκτυα

MTCRE - MikroTik Certified Routing Engineer

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
beeasy
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
20/12/2021 έως 21/12/2021
09:00 - 17:00

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Γιοβάνης Ιωάννης

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε μηχανικούς και τεχνικούς δικτύων που επιθυμούν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στον έλεγχο της ροής κυκλοφορίας του δικτύου το οποίο διαχειρίζονται.

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός του σεμιναρίου MTCRE - MikroTik Certified Routing Engineer είναι οι συμμετέχοντες να είναι σε θέση να ελέγχουν την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών του δικτύου που διαχειρίζονται, χρησιμοποιώντας RouterOS queues, firewall καθώς και άλλά χαρακτηριστικά των συσκευών MikroTik.

*Απαραίτητη η κατοχή της πιστοποίησης MTCNA.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Εξειδικευμένα σεμινάρια με την συνεργασία της εταιρίας MikroTik στην Θεσσαλονίκη

Τα σεμινάρια της MikroTik που διεξάγονται στην Θεσσαλονίκη, αποτελούν πόλο έλξης επαγγελματιών από όλη την Βόρεια Ελλάδα. Απευθύνονται αφενός σε έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς δικτύων ώστε να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις, αλλά και σε νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας που θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους και τις γνώσεις τους. Μέχρι και σήμερα έχουν δοθεί πάνω από 100 πιστοποιήσεις MTCNA, MTCTCE, MTCRE, MTCWE, MTCSE, MTCUME!

Η beeasy.solutions κατέχει πλέον ηγετική θέση στον κλάδο. Με τις τεχνολογικές εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη με μεγάλη ταχύτητα, η συνεχής επιμόρφωση των απασχολούμενων στον τομέα της τεχνολογίας κρίνεται απαραίτητη. Στην beeasy.solutions προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης, προκειμένουμε να καλύψουμε τις εκπαιδευτικές ανάγκες του απαιτητικού κοινού της Βόρειας Ελλάδας!

Η beeasy.solutions αποτελεί το μοναδικό Κέντρο Εκπαίδευσης της MikroTik στην Βόρεια Ελλάδα!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

*Το κόστος μπορεί να καλυφθεί και μέσω χρηματοδότησης από τον ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ όπου παρέχεται υποστήριξη για την κατάθεση του προγράμματος από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας μας.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:
• Υλικό μαθήματος σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή
• MikroTik Marketing Material
• Καφές
• Φαγητό (lunch break)
• Δωρεάν άδεια χρήσης MikroTik RouterOS Level4
• Εξοπλισμός MikroTik RouterOS για τις ανάγκες του σεμιναρίου
• Συμμετοχή στις εξετάσεις της MikroTik για την απόκτηση του πιστοποιητικού (οι οποίες διεξάγονται την τελευταία ημέρα του σεμιναρίου μετά το τέλος των μαθημάτων και οι ερωτήσεις είναι στην Αγγλική γλώσσα)

Πιστοποίηση
Η παρακολούθηση των μαθημάτων του σεμιναρίου MTCRE - MikroTik Certified Routing Engineer δηγεί στην απόκτηση της ομώνυμης πιστοποίησης μετά από την επιτυχία του συμμετέχοντα στις σχετικές εξετάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

390€*

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας