Κατηγορία:
Υγεία / Πρώτες Βοήθειες / Αθλητισμός, Personal Training, Αθλητισμός

TRX® Suspension Training Course L1 (STC)

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
MP Balatsinos Fitness Courses

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Υγεία / Πρώτες Βοήθειες / Αθλητισμός, Personal Training, Αθλητισμός

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Αντώνης Ζέρβας, επίσημος εκπαιδευτής της Fitness Anywhere στην Ελλάδα

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

• Φοιτητές ΣΕΦΑΑ
• Απόφοιτους ΣΕΦΑΑ
• Απόφοιτους ΙΕΚ
• Απόφοιτους Ιδιωτικών Σχολών FITNESS
• Εξετάσεις
• Το σεμινάριο δεν περιλαμβάνει εξετάσεις

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Παρακολουθήστε το σεμινάριο TRX® Suspension Training Course L1 και μάθετε τον τρόπο να γυμνάζετε τους πελάτες σας με τον πιο πρωτοποριακό τρόπο.

Ο επίσημος εκπαιδευτής της Fitness Anywhere στην Ελλάδα και ένας από τους 8 στην Ευρώπη, Αντώνης Ζέρβας, θα σας μυήσει στη νέα φιλοσοφία προπόνησης που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος σε όλο τον κόσμο. Επενδύστε 8 ώρες από το χρόνο σας στo σεμινάριο trx suspension training και δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο τρόπο να αυξήσετε τα έσοδα σας ως προσωπικοί γυμναστές ή ως ιδιοκτήτες γυμναστηρίων.

Ολοκληρώνοντας το πρώτο επίπεδο σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε και τα επόμενα επίπεδα εκπαίδευσης με ιμάντες TRX: TRX Functional Training, TRX Force Suspension Training, TRX Sports Medicine Suspension Training.

Χάρη στην ευελιξία του TRX Suspension Training® έχετε ένα πολύτιμο εργαλείο άσκησης για κάθε πελάτη. Θα μάθετε πώς να εκτελείτε σωστά και να καθοδηγείτε αποτελεσματικά το ασκησιολόγιο του TRX Suspension Trainer, καθώς επίσης τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη για κάθε μυϊκή ομάδα. Επίσης θα μάθετε τη μείωση και την αύξηση της έντασης κάθε άσκησης ώστε να μπορείτε αποτελεσματικά να την εφαρμόζετε σε κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης (Workout Exercises). Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου αυτού θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για να παρακολουθήσετε level 2 σεμινάρια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εκπαιδευτικό Υλικό
Στην έναρξη του σεμιναρίου, ο κάθε συμμετέχοντας λαμβάνει τον προσωπικό του κωδικό για πρόσβαση στην πλατφόρμα της TRX ®, από όπου λαμβάνει το επίσημο εγχειρίδιο της εκπαίδευσης σε μορφή pdf.

Βεβαίωση Παρακολούθησης
Μετά την ολοκλήρωση του εκπαίδευσης αποστέλλεται στον κάθε συμμετέχοντα η επίσημη πιστοποίηση της TRX ® στο email του.

Ώρα: 10:00
Διάρκεια: 8 διδακτικές ώρες

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας