Περιγραφή σεμιναρίου
Οι ευθύνες και τα καθήκοντα ενός F&B Manager (Food & Beverage Manager) ποικίλουν και σε μια εποχή που η ειδικότητα αυτή παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση, διαπιστώνεται κενό στην επαρκή εκπαίδευση προσωπικού, ικανό να αναλάβει τη διοίκηση μιας επισιτιστικής μονάδας. Η Etoile με το πρόγραμμα εκπαίδευσης F& B Manager, έρχεται να καλύψει το κενό αυτό επιδιώκοντας να προσφέρει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζεται ένας F&B Manager ώστε να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της ειδικότητας.
ΕΝΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Όλοι γνωρίζουμε ότι οι αρμοδιότητες ενός F&B manager είναι σύνθετες και απαιτούν ποικίλες οργανωτικές δεξιότητες και εξειδικευμένες γνώσεις απο ένα εύρος αντικειμένων. Ως κεντρικό μέλος της ομάδας διοίκησης μιας ξενοδοχειακής μονάδας ή ενός εστιατορίου, ο F& B Manager είναι υπεύθυνος για τη διεξαγωγή όλων των διαδικασιών που έχουν να κάνουν με το φαγητό και το ποτό (Food & Beverage): από την κατάρτιση του προϋπολογισμού, την πρόσληψη, εκπαίδευση και συνεχή επιτήρηση προσωπικού μέχρι την οργάνωση της αίθουσας, τη συντήρηση εξοπλισμού και τη διασφάλιση τήρησης πρωτοκόλλων υγιεινής και καθαριότητας, ο F&B Manager θα εφαρμόσει όλη του την εμπειρία και τις γνώσεις για να εξασφαλίσει ότι ο πελάτης θα μείνει ικανοποιημένος.
10 ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Πληροφορίες συμμετοχής
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ACTA Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα απόκτησης της πιστοποίησης ACTA -σε βασικό και προχωρημένο επίπεδο- απο τον τεχνοβλαστό του ΑΠΘ.
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος