Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Barista Training

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Κ.Δ.Β.Μ. ΔΕΛΤΑ 360
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Περιγραφή σεμιναρίου

 Καφές ! Μία καθημερινή ανάγκη…... Μία καθημερινή συνήθεια!!

Η εξέλιξη του ραγδαία! Όπως και το ΝΕΟ ταχύρρυθμο πρόγραμμα “BARISTA TRAINING” του ΚΔΒΜ2 ΔΕΛΤΑ που παρουσιάζει Νέες τεχνικές , Νέα προϊόντα & φέρνει το “3ο Κύμα Καφέ” σε ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα!

Διδακτικές Ενότητες

  • Η Ιστορία του Καφέ από την Παραγωγή στο Καβούρδισμα
  • Η μηχανή Αλέσματος - Η μηχανή Espresso / επίδειξη λειτουργίας, δοσολογίες
  • Espresso / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (Normale – Ristreto – Lungo - Doppio)
  • Cappuccino / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (Cappuccino – Latte – Double - Con Panna - Mochaccino)
  • Freddo / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (Cappuccino – Latte – Double - Con Panna - Mochaccino)
  • Latte art: Πρακτική άσκηση σε 3 βασικούς σχεδιασμούς σε ζεστά ροφήματα. (Rosetta, Heart, Latte tulip)
  • Latte art: Πρακτική άσκηση σε 3 ελεύθερους σχεδιασμούς για κρύα ροφήματα με χρήση του ανάλογου εξοπλισμού (Σχεδιαστικές βελόνες latte art, Διάφορα σιρόπια γαρνιρίσματος)
  • Καφές Φίλτρου / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (V60-Cold Brew)
  • Nes / Επίδειξη και παραγωγή (Ζεστό, Κρύο)
  • Ελληνικός / Επίδειξη και παραγωγή (Μονός-Διπλός)
  • Σοκολάτα / Επίδειξη και παραγωγή (Ζεστή, Κρύα)
  • Τσάι / Επίδειξη και παραγωγή (Ζεστό, Κρύο)
  • Σύστημα Λειτουργίας Bar
  • Καθαριότητα Μηχανών / Χώρου / Εξαρτημάτων
  • Παραγωγή προϊόντων σε πραγματικές συνθήκες

Πληροφορίες συμμετοχής

Βεβαίωση Παρακολούθησης
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 ΔΕΛΤΑ.

Διάρκεια:25 ώρες

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται επίσης στις ακόλουθες δομές του ΚΔΒΜ Δέλτα 360: Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα, Χανιά, Ξάνθη.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.