Κατηγορία:
Διακόσμηση/Μόδα/Αισθητική, Αισθητική

Αισθητική Προσώπου & Σώματος — Νέες Τεχνολογίες

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Κε.Δι.Βι.Μ 2 ΔΕΛΤΑ 360

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Διακόσμηση/Μόδα/Αισθητική, Αισθητική

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

- Απόφοιτους Ιδιωτικών και Δημοσίων ΙΕΚ ειδικοτήτων Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ, Κομμωτικής, Ποδολογίας, Β. Φυσικοθεραπείας, Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών
- Απόφοιτους ΤΕΙ τμημάτων Αισθητικής, Διαιτολογίας, Φυσικοθεραπείας, Τουριστικών Επαγγελμάτων
- Επαγγελματίες σχετικών ειδικοτήτων με τριετή προϋπηρεσία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 Το Ετήσιο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης «Αισθητική Προσώπου & Σώματος — Νέες Τεχνολογίες» αποτελεί ένα πρωτοπόρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που εμβαθύνει στις σύγχρονες μεθόδους που απαιτεί η σύγχρονη παγκόσμια αγορά στο management χώρων ευεξίας και SPA.

Οι καταρτιζόμενοι εξειδικεύονται σε όλα τα σύγχρονα εργαλεία και στις τεχνολογίες στην αισθητική προσώπου και σώματος, αλλά και στη διαχείριση των ανθρώπων, την επιχειρηματική στρατηγική και το μάρκετινγκ.

Θα αποκομίσουν έτσι ανεκτίμητη επαγγελματική εμπειρία και ουσιαστική καθοδήγηση για την επαγγελματική τους εξέλιξη σε σύγχρονα κέντρα αισθητικής, ξενοδοχειακές μονάδες SPA, χώρους ευεξίας και χαλάρωσης, καθώς και εγκαταστάσεις φιλοξενίας που σχετίζονται με την υγεία.

Η διδασκαλία πραγματοποιείται μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων, συμπεριλαμβανομένων των διαλέξεων, της ομαδικής εργασίας, των σεμιναρίων, των πρακτικών συνεδρίων και της πρακτικής εφαρμογής στο χώρο εργασίας.

Οι καταρτιζόμενοι έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσουν Postgraduate Diploma, Επιπέδου 7, από το διεθνή φορέα πιστοποιήσεων LRN κάνοντας αυτόματα level up στο επίπεδο εκπαίδευσης και στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και την ΕΕ.

*Οι διεθνείς πιστοποιήσεις LRN προσφέρονται σε συνεργασία με την Dequals – αποκλειστικός αντιπρόσωπος του LRN για την Ελλάδα.

Οι θεματικές ενότητες του Προγράμματος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 περιλαμβάνουν:

Αισθητική Προσώπου
Υπέρηχοι/ Δερμοαπόξεση - Διαμαντοθεραπεία/ Μεσοθεραπεία/ Λεμφικό μασάζ προσώπου/ Φυτοπήλινγκ/ Αισθητικός Βελονισμός / Ραδιοσυχνότητες

Αισθητική Σώματος
IPL φωτόλυση/ Αποτρίχωση με κλωστή/ Cupping-Βεντούζες/ Πρεσοθεραπεία με μπότες/ Φυτοπήλινγκ/ Μεσοθεραπεία/ Λεμφικό μασάζ σώματος / Ραδιοσυχνότητες

SPA
Deep Tissue-βαθύ μασάζ, αθλητικό/ Thai Massage/ Shiatsu Massage/ Hot stones Massage/ Pregnant Massage/ Μασάζ με μπίλιες (πρόσωπο-σώμα)/ Μασάζ με πουγκιά / Μασάζ με βεντούζες

Μακιγιάζ
Αερογράφος/ Νυφικό μακιγιάζ/ Μακιγιάζ Fashion-Φωτογραφίας/ Exte βλεφαρίδων/ Lash Lifting/ Potfolio

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ
Microblanding/ Eyebrow shading/ Ombre eyebrow/ Eyeliner/ Ombre eyeshadow/ Περίγραμμα χειλιών/ Full lips

Nail Art
Easy line/ Foil gel and spider gel/ 3D gel/ 3D acrylic/ Simple flowers with semi gel/ Marble effect/ Mixed nail art (sugar effect, mermaid effect, mirror effect)

Θεωρητικά Μαθήματα
Οργάνωση χώρου SPA salon / HR Wellness & SPA / SPA Equipment, SPA Services, SPA Treatments, SPA Products

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 Βεβαίωση Παρακολούθησης
Οι καταρτιζόμενοι έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσουν Post Graduate Diploma, Επιπέδου 7, από τον διεθνή φορέα πιστοποιήσεων LRN κάνοντας αυτόματα level up στο επίπεδο εκπαίδευσης και στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και την Ε.Ε.

Οι διεθνείς πιστοποιήσεις LRN προσφέρονται σε συνεργασία με την Dequals – αποκλειστικός αντιπρόσωπος του LRN για την Ελλάδα.

Διάρκεια: 30 εβδομάδες | 10 ώρες / εβδομάδα

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται επίσης στις ακόλουθες δομές του ΚΔΒΜ Δέλτα 360: Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα, Χανιά, Ξάνθη, Βόλο.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας