Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: Χορτοφαγία ένας Τρόπος Διατροφής

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Ελένη-Δέσποινα Κανάρη
Σπούδασε οικονομικά στην Ελβετία και εργάστηκε στην Αγγλία. Παρακολούθησε σεμινάρια κρασιού και γευσιγνωσίας και εργάστηκε σε μεγάλη εισαγωγική εταιρία οίνων και ποτών. Διετέλεσε διευθύντρια της πρώτης λέσχης κρασιού στην Ελλάδα “The Athenian Wine Club” και συντάκτρια της μηνιαίας εφημερίδας της λέσχης. Πήρε πτυχίο Chef από τη σχολή Μαγειρικής Τέχνης LE MONDE και στη συνέχεια παρακολούθησε έναν κύκλο σπουδών στη σχολή του Alain Ducasse στο Παρίσι. Εργάστηκε σε ένα μικρό boutique ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη και συνέχισε ως ελεύθερος επαγγελματίας διοργανώνοντας μικρά ή μεγαλύτερα γεύματα. Ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς με σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει διδάξει μαγειρική σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ως εξωσχολικό θέμα, σε ομάδες εφήβων στο πρόγραμμα Ι.Β. καθώς και σε ομάδες ενηλίκων.

Περιγραφή σεμιναρίου

Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέατος (βοδινού, πουλερικών, ψαριού) και κατ' επέκταση των υποπροϊόντων τους. Στο εργαστήριο αυτό που είναι αφιερωμένο στη χορτοφαγία (veganism), χωρίς όμως να αποκλείουμε εντελώς τη χρήση αυγών και γάλακτος (γαλακτοχορτογαφία), ανακαλύπτουμε ξανά τις συνταγές της ελληνικής αλλά και διεθνούς κουζίνας μέσα από ένα χορτοφαγικό πρίσμα.

Πληροφορίες συμμετοχής

Δευτέρα / 5:30-7:30 μ.μ., Διάρκεια: 6 Εβδομάδες

Κόστος Συμμετοχής

170€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.