Κατηγορία:
Τουρισμός / Μαγειρική, Μαγειρική

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: Χορτοφαγία ένας Τρόπος Διατροφής

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Τουρισμός / Μαγειρική, Μαγειρική

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Ελένη-Δέσποινα Κανάρη
Σπούδασε οικονομικά στην Ελβετία και εργάστηκε στην Αγγλία. Παρακολούθησε σεμινάρια κρασιού και γευσιγνωσίας και εργάστηκε σε μεγάλη εισαγωγική εταιρία οίνων και ποτών. Διετέλεσε διευθύντρια της πρώτης λέσχης κρασιού στην Ελλάδα “The Athenian Wine Club” και συντάκτρια της μηνιαίας εφημερίδας της λέσχης. Πήρε πτυχίο Chef από τη σχολή Μαγειρικής Τέχνης LE MONDE και στη συνέχεια παρακολούθησε έναν κύκλο σπουδών στη σχολή του Alain Ducasse στο Παρίσι. Εργάστηκε σε ένα μικρό boutique ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη και συνέχισε ως ελεύθερος επαγγελματίας διοργανώνοντας μικρά ή μεγαλύτερα γεύματα. Ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς με σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει διδάξει μαγειρική σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ως εξωσχολικό θέμα, σε ομάδες εφήβων στο πρόγραμμα Ι.Β. καθώς και σε ομάδες ενηλίκων.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέατος (βοδινού, πουλερικών, ψαριού) και κατ' επέκταση των υποπροϊόντων τους. Στο εργαστήριο αυτό που είναι αφιερωμένο στη χορτοφαγία (veganism), χωρίς όμως να αποκλείουμε εντελώς τη χρήση αυγών και γάλακτος (γαλακτοχορτογαφία), ανακαλύπτουμε ξανά τις συνταγές της ελληνικής αλλά και διεθνούς κουζίνας μέσα από ένα χορτοφαγικό πρίσμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δευτέρα / 5:30-7:30 μ.μ., Διάρκεια: 6 Εβδομάδες

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

170€

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας