Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Επαγγελματικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στην Εργασιακή Ψυχολογία Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων & NLP

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Σε ποιους απευθύνεται

• Στον σπουδαστή της Επιστήμης της Ψυχικής Υγείας, αλλά και άλλων Ανθρωπιστικών Σπουδών, που ενδιαφέρεται να εξετάσει την προσέγγιση της Εργασιακής Ψυχολογίας.
• Στον Επαγγελματία Ψυχικής Υγείας που ενδιαφέρεται να εργαστεί ως Ψυχολόγος Εργασίας ή Σύμβουλος στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.
• Στον υποψήφιο νέο εργαζόμενο που επιθυμεί να εργασθεί στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και θέλει να εμβαθύνει σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού ώστε να αποτελέσει δυναμικό υποψήφιο επιλογής.
• Στον εργαζόμενο οποιουδήποτε τμήματος που επιθυμεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις του σχετικά με τις δομές και τις αρχές που διέπουν την Εργασιακή Ψυχολογία και την Διοίκηση Ανθρώπινων πόρων

Σκοπός

Σκοπός του προγράμματος είναι η κατανόηση των αρχών της Ψυχολογίας της Εργασίας, η αποτελεσματική διαπροσωπική επικοινωνία στην εργασία, η αναγνώριση και αποστιγματοποίηση των ψυχικών παθήσεων, η διαχείριση του εργασιακού στρες και φυσικά η σωστή επιλογή, ένταξη και ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού μιας εταιρείας, η κατανόηση της σπουδαιότητας των ανθρώπων της, η ενδυνάμωση και παρακίνηση τους και τελικά η αποτελεσματική διαχείριση ενός Τμήματος Ανθρώπινων Πόρων.
Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων δίνει έμφαση στη Διαχείριση Προσωπικού (με ενότητες όπως: Προγραμματισμός Προσωπικού, Προσέλκυση – Συνεντεύξεις – Τοποθέτηση, Αμοιβές/Παροχές – Μισθοδοσία, Ψυχομετρικά εργαλεία επιλογής προσωπικού), στην εκπαίδευση των εργαζόμενων και στον σχεδιασμό πλάνου ανάπτυξης θέσης/καριέρας, αλλά και στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων (όπου διδάσκονται ενότητες όπως: Αξιολογήσεις προσωπικού, Διαχείριση απόδοσης & παραγωγικότητα, Διαχείριση ομάδων, Εργασιακές Συγκρούσεις, Εταιρική Επικοινωνία.).
Παρέχεται επίσης εκπαίδευση στις βασικές αρχές του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP). Τέλος δίδεται έμφαση στην διαχείριση του εργασιακού άγχους και των δυσκολιών προσαρμογής στην εργασία και εξετάζεται η στρατηγική που ακολουθείται αναφορικά με αποκλίνουσες συμπεριφορές και διαταραχές στον εργασιακό χώρο.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής ακολουθώντας τις εργασιακές εξελίξεις, δημιούργησε το εντατικό πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Εργασιακή Ψυχολογία , Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων & NLP, συνολικής διάρκειας 100 ωρών.
To πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εκπαίδευση σε βάθος σε μια εκτεταμένη θεματική ύλη, η οποία συνήθως καλύπτεται σε προγράμματα μεγαλύτερης διάρκειας και με πολύ υψηλότερο χρηματικό κόστος.
Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των σπουδαστών που επιθυμούν να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους και να αποκτήσουν επαγγελματική πιστοποίηση στα συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το πρόγραμμα αποτελείται 25 τετράωρες εκπαιδευτικές συναντήσεις με συχνότητα ένα απόγευμα την εβδομάδα, Πέμπτη από 6.00 μ.μ. έως 10.00 μ.μ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήρη θεωρητική κατάρτιση καθώς και πρακτική άσκηση. Οι μέθοδοι που ακολουθούνται περιλαμβάνουν συμμετοχική συζήτηση, roleplaying, μελέτη περιπτώσεων, ατομικές και ομαδικές ασκήσεις και Ελληνική και Διεθνή Αρθρογραφία.

Πληροφορίες συμμετοχής

Κόστος συμμετοχής: Ιδιώτες: 950 ευρώ, Φοιτητές/Άνεργοι: 850 ευρώ, Σπουδαστές & Απόφοιτοι του Κέντρου : 750 ευρώ
Η καταβολή του κόστους συμμετοχής γίνεται εφάπαξ ή σε μηνιαίες δόσεις σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας. Το Σεμινάριο διεξάγεται στους χώρους του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής
Για περισσότερες πληροφορίες, διδακτέα ύλη ή εγγραφή στο πρόγραμμα παρακαλώ πατήστε εδώ http://www.psychotherapia.gr

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.