Περιγραφή σεμιναρίου
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Τόσο οι έμπειροι επαγγελματίες που αναζητούν νέες δεξιότητες αλλά και όσοι επιθυμούν να ξεκινήσουν σήμερα την καριέρα τους στο χώρο της μαγειρικής τέχνης και της επαγγελματικής κουζίνας, θα βρουν σε αυτό το ταχύρρυθμο πρόγραμμα μια πολύτιμη δεξαμενή γνώσης και τεχνικής.
Κύρος που οδηγεί τον κλάδο Ο κύκλος μαθημάτων που περιλαμβάνει το ταχύρρυθμο πρόγραμμα Μαγειρικής είναι πιστοποιημένος απο τον οργανισμό ACTA -Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης. Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα απόκτησης του αντίστοιχου διπλώματος/πιστοποίησης (κατόπιν εξετάσεων).
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ Στο πλευρό διακεκριμένων Chefs και μέσα σε πέντε μήνες εντατικής εργαστηριακής εκπαίδευσης που συμβαδίζει με τις τελευταίες τάσεις στο χώρο, οι επιμορφούμενοι θα γνωρίσουν όλες τις βασικές επαγγελματικές δεξιότητες και παρασκευές που οφείλει να κατέχει ένας σύγχρονος επαγγελματίας της κουζίνας.
Πληροφορίες συμμετοχής
Όταν η εξειδίκευση είναι δίπλα στους κορυφαίους..
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 4 ½ μήνες (18 εβδομάδες), 144 ώρες, 2 τετράωρα εβδομαδιαίως (Τρίτη- Τετάρτη, 17.00-21.00).
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος