Κατηγορία:
Τουρισμός / Μαγειρική, Τουρισμός

Εκπαίδευση Προσωπικού για την Εφαρμογή Υγειονομικών Πρωτοκόλλων Ξενοδοχείων

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV HELLAS

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Τουρισμός / Μαγειρική, Τουρισμός

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε επικεφαλής επιμέρους τμημάτων και προσωπικό ξενοδοχείου

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Περιεχόμενα:

Γενικά Θέματα
• Πηγές & Μετάδοση Ιογενών Λοιμώξεων (COVID-19 & SARS-CoV-2)
• Γενικές Κατευθυντήριες Οδηγίες και βασικά μέτρα αποφυγής μετάδοσης του ιού αναφορικά με την προσωπική και αναπνευστική υγιεινή και τη χρήση Μέσων Ατομικής Προστασίας
• Ενίσχυση μεθόδων και πρακτικών καθαρισμού και απολύμανσης με έμφαση σε σημεία συχνής επαφής
• Επικοινωνιακή Προσέγγιση και Μέθοδοι Ενημέρωσης Πελατών & Προσωπικού για τα βασικά επιπλέον μέτρα
• Συμπεριφορά και ενέργειες σε περίπτωση ασθένειας προσωπικού

Ειδικότερα θέματα που αφορούν στην τήρηση των επιμέρους πρωτοκόλλων ανά τμήμα του καταλύματος:
• Υποδοχή
• Οροφοκομία
• Λινοθήκη/Πλυντήρια
• Επισιτιστικά Τμήματα
• Τεχνικά Θέματα
• Κοινόχρηστοι Χώροι

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας