Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ SILVER SERVICE: ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε ανθρώπους που επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο υψηλότερο επίπεδο φιλοξενίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε πολυτελή ιδιωτικά καταλύματα, σκάφη, εστιατόρια, fine dining, κ.α.

Περιγραφή σεμιναρίου

Ένα σεμιναριακό πρόγραμμα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα διοργανώνει η Εtoile για όσους επιδιώκουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στον τομέα των τουριστικών υπηρεσιών. 

Ποιοι οι κανόνες συμπεριφοράς και εμφάνισης σε ένα σκάφος, μία βίλα ή ένα πολυτελές εστιατόριο; Πώς στρώνουμε το τραπέζι για ένα επίσημο δείπνο; Ποιες οι διαδικασίες σέρβις και πώς πρέπει να είναι οι κινήσεις του προσωπικού σε ένα afternoon tea; Πως γίνεται το τέλειο Deparasage?

Mε στόχο να παρέχει την κατάλληλη και άριστου επιπέδου εκπαίδευση, δεξιότητες, γνώσεις, εμπειρία και πιστοποίηση με κύρος στους επαγγελματίες του αύριο, το Σεμινάριο θα καλύψει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας επαγγελματίας για τους μεθόδους σερβιρίσματος, τα χαρακτηριστικά τους (Silver/English, Buffet, American/Plate, Family Style) την προετοιμασία, τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τις διαδικασίες για το στήσιμο και τη διοργάνωση.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.