Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής (ΑΣΕΠ Windows Office)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΚΕΜ - Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πληροφορική

Περιγραφή σεμιναρίου

Το ΚΕΚ ΚΕΜ σε συνεργασία με καταξιωμένους φορείς πιστοποίησης γνώσεων πληροφορικής, αναγνωρισμένους από τον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.), υλοποιεί προγράμματα κατάρτισης που οδηγούν σε πιστοποίηση τόσο βασικών, όσο και εξειδικευμένων δεξιοτήτων χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας.

Περιλαμβάνει πλήρη εκμάθηση στο λειτουργικό Windows και στις εφαρμογές της Microsoft: Word, Excel, Internet & Outlook για το ΑΣΕΠ.

Τα τμήματα θεωρούνται αρχαρίων και αποτελούν σήμερα τη βασική προϋπόθεση για εργασία σε οποιαδήποτε εταιρεία, με τη χρήση των δημοφιλέστερων εφαρμογών της Microsoft.

Με το πρόγραμμα αυτό, σας δίνεται η δυνατότητα να χειρίζεστε άριστα το λειτουργικό σύστημα των Windows, να δημιουργείτε φακέλους, να οργανώνετε τις εργασίες σας, να δημιουργείτε και να μορφοποιείτε επαγγελματικά έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα, γραφήματα, να πλοηγείστε στο internet με ασφάλεια, να δημιουργείτε και να αποστέλλετε μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) κλπ...

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο χρήστης είναι ειδικά προετοιμασμένος για την απόκτηση Πιστοποιητικού, Αναγνωρισμένου από το ΑΣΕΠ, στις Βασικές Ενότητες.

Το ΚΕΚ ΚΕΜ είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο.

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια ΑΣΕΠ Windows Office Seminar: 40 ώρες

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.