Κατηγορία:
Τουρισμός / Μαγειρική, Μαγειρική

Handmade kitchen Knives

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΚΔΒΜ ΔΕΛΤΑ - Αθήνα

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Τουρισμός / Μαγειρική, Μαγειρική

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Ένα μοναδικό σεμινάριο που απευθύνεται σε σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης και σε Κρεοτέχνες σχετικά με τον Τεμαχισμό, την Κοπή Κρεάτων και τα Χειροποίητα Μαχαίρια, με εισηγητή τον Έλληνα μαχαιροποιό Dikristo, Στέλιο Δρακόπουλο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Οι συμμετέχοντες θα διαδαχθούν πάνω στις παρακάτω ενότητες:

  • Ιαπωνικά ή Ευρωπαϊκά Μαχαίρια;
  • Ανοξείδωτα ή ανθρακούχα; Τι να διαλέξω;
  • Πώς επιλέγω το κατάλληλο μαχαίρι;
  • Ακόνισμα: Πώς θα επιτύχω την τέλεια κόψη;
  • Τι κοπές μπορώ να κάνω με κάθε μαχαίρι;
  • Μαχαίρι: Είδη, Τύποι, Μέρη και Ανατομία του Μαχαιριού.
  • Υλικά κατασκευής μαχαιριών και επιλογή ατσαλιού.
  • Επιλογή Μαχαιριού.
  • Χρήση, καθαρισμός, περιποίηση και αποθήκευση.
  • Κοπές και είδη κοπών

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099.
*Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί το διάδοχο φορέα της συγχώνευσης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.), του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Διά Βίου Μάθησης (Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ.) και του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Κ.Ε.Π.).

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας