Κατηγορία:
Τουρισμός / Μαγειρική, Τουρισμός

Yacht Crew & Yachting Know How

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΚΔΒΜ ΔΕΛΤΑ - Αθήνα

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Τουρισμός / Μαγειρική, Τουρισμός

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε σπουδαστές και αποφοίτους του τομέα Τουρισμού και Ναυτιλίας αλλά κυρίως σε επαγγελματίες του χώρου που θα ήθελαν να εργαστούν ως πλήρωμα σκαφών αναψυχής παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες και υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών.

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και πλήρη εκπαίδευση σε ό,τι αφορά την εργασία στα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών όλων των εμπορικών και ιδιωτικών σκαφών αναψυχής.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πλήρες, διαδραστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και κατάρτισης σχετικά με την Τουριστική ναυτιλία και πιο συγκεκριμένα την ραγδαία ανάπτυξη στο χώρο των σκαφών αναψυχής – εμπορικών & ιδιωτικών. 

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις παρακάτω διδακτικές ενότητες:

  • Ναυτική Εμπειρία – Ναυτοσύνη
  • HR / Ανθρώπινο Δυναμικό Σκάφους
  • F&B in Yachting
  • HSK in Yachting
  • Εξυπηρέτηση Πελατών & Αρχές Φιλοξενίας
  • Πρακτική 3ήμερη Άσκηση σε Σκάφος

Κατά την διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες ναύλου, επαγγελματικού σκάφους της εταιρείας Ionian Ray και να αξιολογηθούν από επαγγελματίες για την πρόοδο τους με την δυνατότητα επαγγελματικής αποκατάστασης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πιστοποίηση
Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099.

*Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί το διάδοχο φορέα της συγχώνευσης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.), του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Διά Βίου Μάθησης (Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ.) και του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Κ.Ε.Π.).

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας