Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Πρόκειται για ένα σεμινάριο που έχει ως στόχο να μυήσει τους σπουδαστές στην παραδοσιακή Ανατολίτικη κουζίνα. Θεματικές Ενότητες: Πρώτες ύλες και πώς χρησιμοποιούνται Παραδοσιακές τεχνικές Συνταγές παραδοσιακές: • Φαλάφελ • Ντολμαδάκια Γιαλαντζί • Κεμπάμπ γιαουρτλού • Χουνκιάρ μπεγιεντί • Μπαμπά γκανούς • Πολίτικο κεσκιούλ • Κιουνεφέ
Πληροφορίες συμμετοχής
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 04/12 | 12:00-17:00 & 05/12 |12:00-17:00
Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Κορτσινίδης
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος