Κατηγορία:
Τουρισμός / Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική

Viennoiserie: η τέχνη για πρωινά γλυκά και αλμυρά

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Τουρισμός / Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Ιωάννης Αθανασόπουλος, Pastry Chef

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε σπουδαστές, αποφοίτους και επαγγελματίες Γαστρονομίας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο στο οποίο οι σπουδαστές θα μάθουν αναλυτικά όλα τα στάδια για την τέχνη φυλλοποίησης της ζύμης Croissant και της ζύμης σφολιάτας. Διάφορες παραλλαγές για πρωινά αλμυρά και γλυκά, για έναν ξεχωριστό μπουφέ με σωστό συνδυασμό υλικών και τεχνικές διακόσμησης.

Θεματικές Ενότητες:
Ζύμη Croissant (βουτύρου-σοκολάτας-πραλίνας, ζαμπόν τυρί και πολλές ακόμα προτάσεις)
Ζύμη Σφολιάτας (αλμυρές και γλυκές ιδέες)
Danish pastry (με κρέμα αμυγδάλου, κρέμα λεμόνι, φρούτα σε ζελέ)

Δυνατό σημείο:
Το σεμινάριο καλύπτει όλες τις γνώσεις που χρειάζεται να αποκτήσουν όσοι θέλουν να μάθουνε ποιες είναι οι νέες τάσεις και τεχνικές στην παραγωγή Croissant, Danish και σφολιάτα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας