Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Σε ποιους απευθύνεται

Είτε θέλεις να είσαι ο Restaurant Manager είτε να στήσεις το δικό σου εστιατόριο, είσαι στο σωστό μέρος. Το Σεμινάριο «Οργάνωση και Διοίκηση Εστιατορίου» θα σου προσφέρει όλες τις απαραίτητες γνώσεις να επιτύχεις στα σχέδια σου.

Περιγραφή σεμιναρίου

Ο κλάδος της μαζικής εστίασης είναι σήμερα από τους πιο δυναμικούς και απαιτητικούς κλάδους της αγοράς. Η σωστή διοίκηση, οργάνωση και η λειτουργία ενός εστιατορίου δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς προϋποθέτει αποφάσεις και δεξιότητες που έχουν στη βάση τους καλή γνώση συνόλου παραμέτρων και αρχών. Το Σεμινάριο «Οργάνωση και Διοίκηση Εστιατορίου» είναι απαραίτητο για όσους περιμένουν αποτελεσματικότητα στο ρόλο τους ως Restaurant Manager, δικτύωση στον χώρο ή απλά επιτυχία στα σχέδια τους.

Τι θα γνωρίσουμε:

Τα επισιτιστικά τμήματα επιχειρήσεων και οι αρχές σχεδιασμού εγκαταστάσεων. Λειτουργίες τμημάτων, δομή και οργανόγραμμα. Προσωπικό εστιατορίου: επιλογή, εκπαίδευση και καθήκοντα. Ασφάλεια και υγιεινή επισιτιστικού χώρου. Λειτουργία της τραπεζαρίας, είδη σερβιρίσματος, σύνθεση μενού και καταλόγου. Μέθοδοι ελέγχου και τιμολόγησης.

Πληροφορίες συμμετοχής

 Διεξαγωγή: Τετάρτη και Πέμπτη, 12.00 – 17.00.

Κόστος Συμμετοχής

 240€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.