Κατηγορία:
Τουρισμός / Μαγειρική, Μαγειρική

Ιταλική Κουζίνα

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Etoile ΚΔΒΜ
ΑΘΗΝΑ
08/06/2020
20 ώρες

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Χαρίτων Μποστανίδης.
Απόφοιτος της σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, της σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος και κάτοχος της εκπαιδευτικής επάρκειας εκπαιδευτών ενηλίκων. Επίτιμο μέλος στην Λέσχη Αρχιμαγείρων, έχει εργαστεί για περισσότερα από 20 χρόνια σε ξενοδοχεία των εταιρειών Χανδρής, Grecotel, Esperia και σε Catering. Ειδικεύεται στην κρύα κουζίνα, διακοσμητική και food carving. Παράλληλα τα τελευταία 10 χρόνια διδάσκει σε ιδιωτικές σχολές μαγειρική και διακοσμητική παρασκευασμάτων.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους λάτρεις της Ιταλικής Κουζίνας και σε όσους θέλουν να αποκτήσουν επιπλέον δεξιότητες και τεχνικές γνώσεις σε μία απο τις πιο διάσημες κουζίνες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Με άρωμα Ιταλίας και μεσογειακό ταμπεραμέντο θα γνωρίσουμε στοιχεία από κάθε γωνιά της γαστρονομικής κληρονομιάς στη γείτονα χώρα, προσεγγίσεις, μυστικά και τεχνικές που μόνο ένας Ιταλός Chef μπορεί να γνωρίζει. Ένα ταχύρυθμο σεμινάριο 20 ωρών που θα μας ταξιδέψει στις διαδρομές της pizza και των ζυμαρικών όπως δεν τις έχουμε περπατήσει.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διεξαγωγή: Δευτέρα έως Παρασκευή, 17.00- 21.00.

Σε όλα τα προγράμματα της Etoile παρέχεται πιστοποιητικό κατάρτισης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ2) της Σχολής

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας